Care e realitatea in faza cu Messi si copilul

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Clipul video în care Messi nu dă mâna cu un copil care stă cu mâna întinsă a devenit un adevărat viral. Și ca o turmă pașnică ce suntem, toți îl condamnăm pe Messi că e un mare nesimțit, arogant, că are sufletul de piatră etc. Frate voi chiar credeți că a fost cu intenție? Eu nu cred. Sunt ferm convins că nu l-a văzut pur și simplu. Nu se vede pe filmuleț ca și cum ar fi avut contact vizual cu el, ca mai apoi să-l ignore total. Puștiul vine oricum pe moment acolo – nu e ca și cum îl aștepta cu mâna întinsă. Partea și mai faină ar fi ca Messi să-l caute, să-l găsească și să-l cheme pe puști ca să dea mâna cu el, să facă poze etc.

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

6 comentarii la „Care e realitatea in faza cu Messi si copilul”

 1. Mda, OK, și al doilea jucător? Că ăla putea să-l tragă de tricou pe Messi sau să fi dat el mâna cu copilul așa de consolare, fază care putea fi un apropo la ceilalți.
  Nu sunt 100% convins că nu l-a văzut, dar vorba “unui clasic în viață”: “Nu știu…a zis ceva? A înjurat? Nu-mi dau seama dar o să analizez filmul și am să dau un răspuns.” Traian Băsescu
  :)

  Răspunde
  • Da, Băsescu oricum e de vină :)

   Oricum, după linkurile de la flo deja stau să mă gândesc dacă merita să-mi exprim opinia despre subiect. Când îi apucă nervii, fotbaliștii ăștia vedetă fac tot felul de mizerii.

   Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend