Stransul de mana Messi Copil CM2014

Care e realitatea in faza cu Messi si copilul

Clipul video în care Messi nu dă mâna cu un copil care stă cu mâna întinsă a devenit un adevărat viral. Și ca o turmă pașnică ce suntem, toți îl condamnăm pe Messi că e un mare nesimțit, arogant, că are sufletul de piatră etc. Frate voi chiar credeți că a fost cu intenție? Eu nu cred. Sunt ferm convins că nu l-a văzut pur și simplu. Nu se vede pe filmuleț ca și cum ar fi avut contact vizual cu el, ca mai apoi să-l ignore total. Puștiul vine oricum pe moment acolo – nu e ca și cum îl aștepta cu mâna întinsă. Partea și mai faină ar fi ca Messi să-l caute, să-l găsească și să-l cheme pe puști ca să dea mâna cu el, să facă poze etc.

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

6 Comments

 • flo

  Reply Reply 17/06/2014

  Da, se pare ca nu l-a vazut. Dar faza asta pun pariu ca nu o stii.

  https://www.youtube.com/watch?v=XfROdza2xAU

 • Bodolay

  Reply Reply 17/06/2014

  Mda, OK, și al doilea jucător? Că ăla putea să-l tragă de tricou pe Messi sau să fi dat el mâna cu copilul așa de consolare, fază care putea fi un apropo la ceilalți.
  Nu sunt 100% convins că nu l-a văzut, dar vorba „unui clasic în viață”: „Nu știu…a zis ceva? A înjurat? Nu-mi dau seama dar o să analizez filmul și am să dau un răspuns.” Traian Băsescu
  :)

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 17/06/2014

   Da, Băsescu oricum e de vină :)

   Oricum, după linkurile de la flo deja stau să mă gândesc dacă merita să-mi exprim opinia despre subiect. Când îi apucă nervii, fotbaliștii ăștia vedetă fac tot felul de mizerii.

Leave A Response

* Denotes Required Field