Hater

Cârcotașii din online

Nu vorbesc de hateri. Haterii sunt foarte buni pentru că reușesc prin argumente să mai pună la punct mizeriile din online-ul românesc. Unii chiar scriu frumos despre asta.

Uneori îmi doresc să am hateri, dar nu am ajuns încă la acel nivel în care cineva să-și bată capul cu mine. Însă în acest scurt articol vreau să atrag atenția asupra cârcotașilor din online. Ăia care spun că orice concurs e cu țeapă. Ăia care cred că ai scris un articol doar pentru trafic. Ăia care au bloguri abandonate și comentează doar pentru că le este mai ușor. Niciodată GabrielUrsan.ro nu va susține depresia. Depresia e pentru oameni slabi. Pot să zic un singur lucru: voi îndepărta din blogroll oameni care nu scriu. Am făcut deja asta. Momentan nu cred că mai e cazul. Drept urmare, dragă cârcotaș care îți place să critici și să nu faci nimic productiv pentru simplul fapt că poți, am câștigat un concurs online pe care experiența ta de concursionist îl cataloga drept țeapă cu expresii de elder gen „ai să vezi”.

Dragă concursionist, m-ai făcut să cred la un moment dat că Zoso te-a luat la p*** degeaba și că tu ești pur și universal, iar oamenii nu te vor la un blogmeet doar pentru că sunt răi și pupă undeva. Să nu crezi că am uitat cum mi-ai dat unfriend pe Facebook ca mai apoi să-mi dai mail și să-mi spui că nu mai poți comunica cu mine.

Ai avut un moment de ură și ți-ai revenit. După care ai continuat cu momente de ură pe Facebook în urma cărora prieteni din online mă întrebau „Ce e cu ăsta? Dă tag. Nu-i frumos!„. Din păcate ești mult mai slab decât vrei să pari. Am fost băiat mult prea bun. Trăiește-ți soarta și încearcă să faci ceva bun. Dacă nu, o meriți. P.S.: Ești mult prea disperat după câștiguri online.

Mă bucur că nu mai ești în preajma mea. Erai un rău inutil care oricum vroia să aibă dreptate. Am mai întâlnit elderi din ăștia. Au sfârșit contabili. Vârsta nu ajută. Nu în mediul online. Nu unde vorbim de rezultate, nu de trafic. Deci, de acum am o vorbă și îți mulțumesc că m-ai ajutat indirect să-mi dau seama: cine are rezultate vorbește, cine nu, nu. Totul se rezumă la rezultate. Nu la păreri aruncate din postura în care orice Gheorghe (Dumitru, Gheorghe, the same s***t) are păreri. Acum înțeleg de ce nu ai fost primit la acel blogmeet din Brașov. Cineva știa ce știa. Nimeni nu vrea să aibă de-a face cu plângăcioși, iar Zoso știa ce știa când a zis că nu mai vine dacă vii tu. Pentru că ești capabil să strici feng-shui-ul fără nici un rezultat. Iar rezultatele contează. Citește și taci tura asta asta, pentru că rezultatele sunt departe. Acest post nu îți va gâdila orgoliul așa cum te-au obișnuit părinții sau apropiații care te-au învâțat să că rahaturile tale pot fi acceptate. Maturizează-te și după aia mai vorbim.

P.S.: Nu-mi mai citi blogul. Ești suficient de deștept să nu mai faci asta ca să nu mai vezi în fiecare postare o unitate de promovare. Distruge-te – nu că îți zic eu, dar îți place să faci asta ca să captezi atenție. Nu are rost să te mai întreb despre probleme din copilările, nu?

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog aici. Te încurajez să lași comentarii la articole. Servicii.