Camere video de supraveghere fără curent sau internet? Da!

Vrei să instalezi o cameră video de supraveghere video, dar nu ai curent sau internet în locația respectivă? Există totuși o soluție în acest sens.

Camere video de supraveghere cu panouri solare și internet 4G

Camerele de supreaveghere video cu panouri solare și internet 4G sunt soluția atunci când cauți camere video de supraveghere fără curent sau internet.

Cum funcționează camerele video fără curent și internet?

Am povestit în videoclipul de mai jos cum funcționează camerele video de supraveghere fără curent sau internet. Însă dacă nu ești adeptul videoclipurilor, poți da scroll și vei citi pe scurt.

Pe scurt, dacă vrei să pui una sau mai multe camere de supravegehre video într-o locație unde nu ai curent electric și nu poți trage internet prin cablu, în acest moment există o soluție ce constă în camere video cu panouri solare și 4 GB.

Cum rezolvi problema curentului?

Camerele cu panouri solare și 4G au o baterie internă care se încarcă de la soare. În funcție de modelul camerei de supraveghere video ales, bateria poate ține fără probleme o noapte întreagă sau chiar mai mult de atât.

Pe timp de zi, camera de supraveghere video se încarcă cu ajutorul panourilor solare de la soare. Important este să orientezi panoul cât mai spre Sud și să nu existe chestii care umbresc panoul (gen copaci sau acoperișuri).

Cum rezolvi problema internetului

Dacă vrei să pui o cameră de supraveghere video într-o zonă unde nu ai curent electric, cel mai probabil nu ai nici posibilitatea de a trage internet prin cablu acolo. Așa că trebuie să găsești o soluție ca să vezi camerele video pe telefon prin internet.

Soluția este să cumperi o cameră de supraveghere video cu panouri solare, dar și cu slot de cartelă 4G. Aceasta se va conecta la internet dacă bagi în ea o cartelă cu internet. Acea cartelă poate fi un abonament cu internat sau o cartelă prepay pe care trebuie să o încarci lunar.

Să nu uiți să activezi cartela 4G pe un telefon mobil înainte și să te asiguri că ai semnal la internet în locația respectivă. De asemenea, să nu uiți să dezactivezi codul pin de la cartela cu internat înainte să o bagi în camera de supraveghere.

Ce ți-aș mai sugera să cumperi

Majoritatea camerelor video de supraveghere video care nu funcționează pe curent și internet WiFi sau pe cablu, au și un slot pentru card de memorie. Îți recomand să-ți dotezi camera și cu un card de memorie de 32 sau 64 GB.

De ce? Pentru că uneori din cazua furtunilor sau au diverselor probleme de semnal, e posibil să nu vezi camerele de supraveghere video direct pe telefon. Dacă ai card de memorie pe ele, conținutul filmat rămâne o perioadă și acol

Cum se instalează o cameră video de supraveghere fără curent sau internet

Fiecare cameră de supraveghere video de acest gen are o aplicație pe telefon. Ăți recomand să configurezi prima dată camera video de supraveghere la tine acasă unde ai internat WiFi și curent electric, în cază că trebuie vreo setare specială.

Pe scurt, bagi cartela SIM 4G cu internet (activată și fără cod PIN) în cameră. Dacă ai și card de memorie, bagi și cardul de memorie. Apoi conectezi panoul solar și acumulatorul. Acest lucru o va pune în funcțiune.

Ulterior, deschizi aplicația pe telefon pe care ai instalat-o în prelabil conform instrucțiunilor din pachetul camerei video, te autentifici pe contul creat și adaugi camera video în aplicație. Să nu uiți să ai bluettoth și WiFi activat pe telefon.

Dacă totul funcționează corect, ești gata să mergi în locația fără curent și să instalezi camera video cu panouri solare și 4G. Vezi dacă aplicația îți oferă contracost și un abonament de înregistrare în cloud, ca să-ți rămână totul înregistrat chiar dacă hoțul distruge camera.

Mai multe pe subiectul ăsta găsești în videoul meu de mai jos:

Prețuri camere de supraveghere video cu panouri solare și 4G

Am făcut în linkul de mai jos o selecție de camere video de supraveghere care au acumulatori și panouri solare, dar care au și posibilitatea de a atașa o cartelă SIM cu internet pentru a te conecta la internet fără WiFi și a urmări ce se întâmplă pe cameră de la distanță.

Prețurile pleacă de pe la 400 lei până la peste 1000 lei. Tu decizi după buget, dar îți recomand să te uiți și la recenzii dacă există. Apasă pe butonul de mai jos și alege-ți camera de supraveghere video fără curent sau cartelă 4G.

Un comentariu la „Camere video de supraveghere fără curent sau internet? Da!”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.