ASUS ROG GX700 îți aduce garantat o excursie în Europa

ASUS România a lansat campania aniversară “10 ani de Republic of Gamers” privind achiziția celui mai puternic laptop de gaming cu sistem de răcire cu lichid. Persoanele care vor achiziționa notebook-ul ASUS ROG GX700 până pe data de 30 iunie 2016 vor fi primi în mod garantat o excursie pentru două persoane în Europa.

Promoția se referă la achizițiile realizate în perioada 20 mai – 30 iunie 2016, de pe piața românească, ale modelului ASUS ROG GX700VO-GC009T. Fiecare cumpărător își va putea revendica premiul în baza unei fotografii cu produsul și a facturii de achiziție, după minim 32 de zile de la data cumpărării, dar nu mai târziu de 15 august 2016.

Fiecare premiu acordat va include transportul tur-retur cu avionul și două nopți de cazare pentru una sau două persoane într-un hotel de 4 stele din Paris, Barcelona sau Roma. Valoarea comercială a premiului oferit este 4500 lei (fără TVA).

În perioada imediat următoare, echipele de promoteri ASUS România sunt prezente în magazinele Băneasa Shopping City și Mall Promenada pentru a prezenta publicului larg cel mai puternic laptop de gaming din lume.

ASUS ROG GX700 beneficiază de un sistem unic de răcire. Stația de andocare exclusivă ROG Hydro Overclocking System folosește un lichid aditivat pentru a răci procesorul Intel Core i7-6820HK și placa video NVIDIA GeForce GTX980. Frecvența de lucru a acestuia urcă până la valoare de 4GHz, iar cei 64GB de memorie RAM DDR4 (OC 2800MHz) duc mai departe posibilitățile grafice ale acestui model. ASUS ROG GX700 rulează jocuri de ultimă generație la rezoluția 4K/UHD și integrează tehnologia NVIDIA G-SYNC.

ASUS ROG GX700VO-GC009T este disponibil în magazinele specializate din România la prețul de aproximativ 18.000 Lei (TVA inclus).

asus_rog_gx700_0827

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

2 comentarii la „ASUS ROG GX700 îți aduce garantat o excursie în Europa”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.