Am primit LG G Flex în teste

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


Am intrat în programul Orange Smartphone Tester și de astăzi am un LG G Flex în teste. De fapt, deja am băgat cartela mea în el, iar în acest moment chiar îl folosesc pe post de telefon personal. Intenționez să scriu un review despre el în cele două săptămâni în care îl voi folosi. Prima mea impresie e una mare :), dar așa a fost și când am trecut de la iPhone la S3, după care nu m-am mai putut despărți de ecranele mari. Mărimea contează și în cazul smartphone-urilor :). Dacă articolul sau articolele mele despre LG G Flex vor fi suficient de comentate, distribuite, like-uite :) etc. smartphone-ul poate rămâne la mine. Între timp, spuneți-mi ce teste vreți să fac cu el, că dacă tot e la mine și aveți vreo curiozitate ar fi păcat să nu întrebați.


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

21 de comentarii la „Am primit LG G Flex în teste”

    • Am primit în brief informații conform cărora nu prea am voie să fac asta, pentru că telefonul e conceput să se vindece singur la zgârieturi fine, ușoare și există riscul să nu-mi dau seama ce înseamnă asta :)

      Dar văd eu ce și cum :)

      Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend