Am pagină de Facebook :)

Chiar dacă am fost destul de sceptic la început, mi-am făcut până la urmă o pagină de Facebook pentru blogul GabrielUrsan.ro sau pentru persoana Gabriel Ursan, că nici eu nu ştiu ce am setat pe la opţiuni :). Am luat această decizie la recomandările insistente de care am avut parte în această ediţie Blogatu LiveTV, de pe 23.05.2012.

Sunt adeptul principiului care spune că paginile de Facebook trebuie să prindă viaţă pentru a fi relevante. Nu este suficient să dea lumea un like şi atât ca pagina ta de Facebook să însemne ceva, aşa că pe lângă articolele care se vor “autopublica” pe pagina Gabriel Ursan de pe Facebook, vor mai exista şi alte interacţiuni directe cu cei care au dat like.

Nu promit că vor exista interacţiuni periodice, bine planificate, însă o poză interesantă sau un alt articol care mi s-a părut bun de “shareuit” sigur voi mai expune pe acolo din când în când.

N-am s-o mai lungesc aşa că …

… dacă vă place Gabriel Ursan, puteţi să-mi daţi un like aici: facebook.com/gabrielursan.ro

Sau … dacă sunteţi deja autentificaţi pe Facebook, nu trebuie să vă mai obosiţi să părăsiţi acest articol pentru că am pus deja un Facebook Like Box în partea din dreapta a blogului. Iată aici un print screen.

Like Gabriel Ursan
Like Gabriel Ursan :)

Mulţumesc anticipat tuturor!

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

6 comentarii la „Am pagină de Facebook :)”

 1. in timp vei vedea cat e de inutila. contul standard e excelent, depinde cum il utilizezi. focus pe calitatea blogului tau si vei avea mai mult feedback.

  un “-” vad ca ti-e hostat pe wordpress.com – treci la gazduire proprie si pune-l in miscare.

  Răspunde
  • L-am hostat pe WordPress pentru că am avut parte de nenumărate atacuri pe hostul standard (GabrielUrsan.ro datează de prin 2009). Cu GSMRo.ro am rămas aşa, pe hosting privat, însă cu GabrielUrsan.ro am vrut să fiu un pic mai liniştit din acest punct de vedere – să se ocupe Automattic de tot ce înseamnă “tehnic” :) ca să-mi stea gândul doar la scris.

   În plus, maparea unui domeniu pe o platformă WordPress.com free nu e free după cum bine ştii.

   Răspunde
  • Aşa este, mai ales că e un blog care poartă numele şi prenumele meu. De asta şi declaram la începutul articolului că eram sceptic, dar dacă am luat decizia asta … mergem înainte :).

   Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.