Am nevoie de o boxă inteligentă?

Difuzoarele inteligente au devenit foarte populare și există o varietate de difuzoare inteligente pe piață de la mulți producători.

Aceste boxe inteligente ne permit să facem o varietate de lucruri diferite, de la controlul luminilor wireless până la comandarea diferitelor produse online, precum și furnizarea de informații precum prognoza meteo, ora, data și multe alte lucruri. Și pot, de asemenea, să transmită muzică.

De fapt, ele sunt ceea ce se se pot auto-intitula asistenți virtuali.

pastedGraphic.png

Cum funcționează difuzoarele inteligente

Cheia funcționării difuzoarelor inteligente este tehnologia de recunoaștere vocală utilizată. Folosind recunoașterea vocală, este posibil ca difuzorul inteligent să înțeleagă ce se spune și să acționeze asupra acestuia.

Deși fiecare sistem de boxe inteligente este ușor diferit, atunci când ne uităm la modul în care funcționează, este posibil să generalizați ușor pentru a vedea conceptele de bază. 

Siguranța utilizatorilor este cea mai importantă

Una dintre principalele probleme atunci când configurați sisteme de difuzoare inteligente este să vă asigurați că rețeaua Wi-Fi, precum și orice elemente de pe ea și, desigur, difuzorul inteligent, toate au parole robuste.

Una dintre modalitățile prin care hackerii pot avea acces la sisteme este prin faptul că oamenii lasă parolele implicite, gândindu-se că nimeni nu ar fi interesat să-și pirateze sistemul. Aceste sisteme cad pradă ușoară pentru hackerii lipsiți de scrupule.

Boxele inteligente – mai mult decât muzică

Unul dintre lucrurile grozave despre difuzoarele inteligente este că au mult mai multe capabilități pe lângă muzică.

Printre acestea se numără abilități ce pun în evidență modul în care acestea pot fi utilizate pentru a controla dispozitivele inteligente de acasă, cum ar fi becurile inteligente conectate și termostatele inteligente.

Dacă acest lucru nu este suficient, boxele intelgienta pot reda, de asemenea, postul de radio preferat, playlist-ul sau podcast-ul favorit.

Unele dintre modelele disponibile pe piață în 2021 au chiar capacitatea de a regla sunetul în funcție de locul în care îl ascultați, astfel încât să obțineți un sunet de cea mai bună calitate posibilă.

Aceste mici dispozitive au introdus un mod cu totul nou de automatizare și organizare a vieții fără a fi nevoie să apăsați niciun buton și nu vă va costa o grămadă de bani pentru a începe.

pastedGraphic_1.png

Modele de top 

HUAWEI sound este la fel de distractiv pe cât este compact și demonstrează capacități hi-fi reale. Per total, performanța Sound în ceea ce privește calitatea audio este uluitoare, acest fapt impunând acest model în topurile celor mai căutate si cumpărate boxe inteligente din ultima perioadă.

Este clar că Huawei a depus multă muncă pentru a crea un difuzor suficient de mic, care însă transmite sunetul într-un mod extraordinar și în toate direcțiile. Și poate că asta e ceea ce oamenii caută într-un difuzor portabil în zilele noastre.

pastedGraphic_2.png

Concluzie

Tehnologia pentru boxele inteligente evoluează într-un ritm rapid. Ca urmare, utilizarea lor poate crește, iar acest lucru se întâmplă într-un ritm accelerat.

De asemenea, recunoașterea vocală va deveni încorporată din ce în ce mai mult în  viața de zi cu zi, cu sisteme mai noi care efectuează recunoașterea la nivel local.

Tehnologia difuzoarelor inteligente își va extinde, de asemenea, domeniul său de aplicații și va permite ca mai multe domenii ale vieții de zi cu zi să fie controlate prin comandă vocală.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.