Am logo!

Ieri ceream ajutorul unor graficieni talentaţi pentru un logo şi azi iată că îl am! Mulţumită studioului de grafică şi design designsphere, identitatea de imagine GabrielUrsan.ro şi Gabriel Ursan (fără .ro :)) va arăta aşa de acum în colo.

Ştiu că mulţi vor spune că nu e nimic deosebit la prima vedere, însă mie îmi place foarte mult. Este un logo simplu, curat şi serios, exact cum mi-am dorit. Fără briz-brizuri şi diverse mixuri de culoare. Fiecare cu ce-l doare!

Mai ştiu că mulţi mai au un logo care pun în prim plan litera G, iar aici pot menţiona Google şi Gaben :), două branduri online care îmi vin în minte, însă G-ul meu e G-ul meu :). Îl veţi vedea de multe ori fără text sub el, adică aşa.

Unii dintre voi l-aţi văzut deja pe pagina mea de Facebook, pe profilul de Twitter şi pe profilul de Gravatar. În scurtă vreme WordPress îl va pune pentru acest blog şi ca favicon şi ca imagine generală.

Dacă aveţi nevoie de grafică şi design nu ezitaţi să apelaţi la designsphere. Robert este foarte prompt şi ţine cont de dorinţele clienţilor, chiar dacă aceştia sunt foarte vagi şi confuzi în ale exprima (gen eu :)). În plus, studioul de grafică şi design designsphere este deschis parteneriatelor online de orice tip atâta vreme cât relaţiile sunt de tip win-win.

Aştept păreri despre noul meu logo! Eu sper că vă place, pentru că prea curând n-am de gând să-l schimb :)!

45.43755928.024246

7 comentarii la „Am logo!”

Comentează la acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.