De astăzi, grupul Agress are pagină oficială de Facebook. Bine, pagina o are de mai multă vreme, însă abia acum există ceva activitate acolo :). Invit toţi prietenii, partenerii şi cititorii mei să dea un LIKE paginii Facebook.com/AgressBusiness ca să interacţionăm şi acolo mai des pentru că de o parte din posturi mă voi ocupa şi eu ;).

Dacă sunteţi deja autentificaţi pe contul vostru de Facebook, ca să ajungeţi la pagina Agress de pe Facebook este suficient să daţi un click pe linkul de mai jos.

Facebook.com/AgressBusiness

Logo Agress

Grupul de companii Agress, cunoscut în Galaţi, Brăila şi Tulcea mai degrabă sub denumirea completă de Agress Business, a luat naştere în anul 1999 în Galaţi. Dacă ar fi să citez informaţiile din secţiunea „Despre” a paginii Agress de Facebook acestea ar arăta cam aşa:

Agress este un grup de companii care se află într-o continuă dezvoltare indiferent de situaţia economica, politică sau socială din mediul de afaceri în care activează.

În 1999, Agress a început să comercializeze produse şi servicii de telefonie mobilă şi IT&C devenind în scurtă vreme lider de piaţă pe acest segment în judeţele Galaţi şi Brăila.

De-a lungul timpului, politica de resurse umane care se concentrează foarte mult pe dezvoltarea personală a colegilor valoroşi din companie, a făcut ca Agress să-şi extindă rapid ariile de acoperire în mai multe judeţe din România.

În paralel, atât majoritatea clienţilor persoane fizice cât şi marile companii din zona Galaţi-Brăila-Tulcea au ales serviciile şi produsele Agress oferite de către divizia de vânzări IT&C.

Păstrând mereu în minte misiunea declarată a grupului de companii, Agress și-a extins rețeaua de magazine GSM în mai multe oraşe din România, comercializând cu profesionalism produse şi servicii de telefonie mobilă.

În acest moment ne folosim de toată experienţa acumulată de-a lungult timpului pentru a obţine rezultate optime de la ficare business pe care îl deţinem sau pe care intenţionăm să-l dezvoltăm atât în regim propriu cât şi în regim de parteneriat.

Pentru satisfacţia clienţilor şi partenerilor noşti, grupul Agress va fi mereu format dintr-o combinaţie între experienţă şi entuziasm!

În cazul în care această scurtă descriere a grupului de companii Agress nu v-a convins să-mi acceptaţi invitaţia de a da un Like paginii de Facebook Agress, atunci vă învit să citiţi mai multe lucruri despre Agress aici.

Ne vedem pe Facebook ;)!


Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  3 replies to "Agress e pe Facebook"

  • LaurentiuD1998

   Le-am dat un like, vad totusi ca nu posteaza doar poze de pe 9gag, mai posteaza si text :) asa ar trebui sa arate orice pagina, c-am inceput sa ma plictisesc de demotival si ce alte prostii mai avem noi.

   • Gabriel Ursan

    Mulţumesc! Eu postez deocamdată acolo aşa că poţi să-mi dai feedback direct mie atât legat de chestii pozitive cât şi de chestii negative.

  • Adi

   Le-am dat si eu like :)

Comentează la acest articol