Agress e pe Facebook

Te interesează crypto? Am un articol actualizat aici despre cum cumperi crypto și de unde cumperi crypto sigur, simplu și rapid.

De astăzi, grupul Agress are pagină oficială de Facebook. Bine, pagina o are de mai multă vreme, însă abia acum există ceva activitate acolo :). Invit toţi prietenii, partenerii şi cititorii mei să dea un LIKE paginii Facebook.com/AgressBusiness ca să interacţionăm şi acolo mai des pentru că de o parte din posturi mă voi ocupa şi eu ;).

Dacă sunteţi deja autentificaţi pe contul vostru de Facebook, ca să ajungeţi la pagina Agress de pe Facebook este suficient să daţi un click pe linkul de mai jos.

Facebook.com/AgressBusiness

Logo Agress

Grupul de companii Agress, cunoscut în Galaţi, Brăila şi Tulcea mai degrabă sub denumirea completă de Agress Business, a luat naştere în anul 1999 în Galaţi. Dacă ar fi să citez informaţiile din secţiunea “Despre” a paginii Agress de Facebook acestea ar arăta cam aşa:

Agress este un grup de companii care se află într-o continuă dezvoltare indiferent de situaţia economica, politică sau socială din mediul de afaceri în care activează.

În 1999, Agress a început să comercializeze produse şi servicii de telefonie mobilă şi IT&C devenind în scurtă vreme lider de piaţă pe acest segment în judeţele Galaţi şi Brăila.

De-a lungul timpului, politica de resurse umane care se concentrează foarte mult pe dezvoltarea personală a colegilor valoroşi din companie, a făcut ca Agress să-şi extindă rapid ariile de acoperire în mai multe judeţe din România.

În paralel, atât majoritatea clienţilor persoane fizice cât şi marile companii din zona Galaţi-Brăila-Tulcea au ales serviciile şi produsele Agress oferite de către divizia de vânzări IT&C.

Păstrând mereu în minte misiunea declarată a grupului de companii, Agress și-a extins rețeaua de magazine GSM în mai multe oraşe din România, comercializând cu profesionalism produse şi servicii de telefonie mobilă.

În acest moment ne folosim de toată experienţa acumulată de-a lungult timpului pentru a obţine rezultate optime de la ficare business pe care îl deţinem sau pe care intenţionăm să-l dezvoltăm atât în regim propriu cât şi în regim de parteneriat.

Pentru satisfacţia clienţilor şi partenerilor noşti, grupul Agress va fi mereu format dintr-o combinaţie între experienţă şi entuziasm!

În cazul în care această scurtă descriere a grupului de companii Agress nu v-a convins să-mi acceptaţi invitaţia de a da un Like paginii de Facebook Agress, atunci vă învit să citiţi mai multe lucruri despre Agress aici.

Ne vedem pe Facebook ;)!

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

3 comentarii la „Agress e pe Facebook”

  1. Le-am dat un like, vad totusi ca nu posteaza doar poze de pe 9gag, mai posteaza si text :) asa ar trebui sa arate orice pagina, c-am inceput sa ma plictisesc de demotival si ce alte prostii mai avem noi.

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend