A fost lansat ClickFunnels 2.0! Mai rapid, mai modern și cu mai multe opțiuni.

ClickFunnels este o platformă de marketing online care oferă antreprenorilor și proprietarilor de afaceri instrumente și funcții pentru a construi și optimiza funnel-uri de vânzare eficiente.

Acesta a fost lansat în 2014 și a devenit popular pentru că face procesul de creare a funnel-urilor de vânzare simplu și ușor de urmat, fără a fi necesare cunoștințe avansate de programare sau de design.

Principalele caracteristici ClickFunnels 2.0

Cum e ClickFunnels 2.0
Cum e ClickFunnels 2.0
  1. Editorul de pagini: Acesta permite utilizatorilor să construiască pagini de vânzare atractiv și eficiente prin intermediul unei interfețe intuitive de tip drag-and-drop.
  2. Funnel-uri de vânzare: ClickFunnels permite utilizatorilor să creeze funnel-uri de vânzare complete, care pot include pagini de capturare, pagini de vânzare, pagini de mulțumire și multe altele.
  3. Procesarea plăților: Platforma integrează cu o serie de furnizori de plăți, astfel încât utilizatorii pot accepta plăți pentru produsele și serviciile lor.
  4. Gestionarea lead-urilor: ClickFunnels oferă funcții pentru gestionarea lead-urilor, inclusiv procesarea automată a e-mailurilor și integrarea cu software-ul de automatizare a marketingului.
  5. Analiza datelor: Utilizatorii pot monitoriza și analiza datele referitoare la traficul și conversiile pe site-ul lor, astfel încât să poată lua decizii informate pentru îmbunătățirea rezultatelor lor.

ClickFunnels este o soluție all-in-one pentru crearea, gestionarea și optimizarea funnel-urilor de vânzare pentru afacerile online.

Cu toate acestea, costurile sale pot fi ridicate în comparație cu alte instrumente similare, astfel încât este important să iei în considerare bugetul tău și nevoile afacerii tale înainte de a decide să utilizezi această platformă.

Totuși, dacă faci un calcul scurt, dacă lucrezi cu liste mari de email marketing sau dacă vrei să-ți faci un program de afiliere, s-ar putea ca costurile cu ClickFunnels 2.0 să nu mai fie așa mari. Îl poți testa 14 zile aici gratuit.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.