A cazut Google Feedburner

Nici bine nu s-a terminat povestea despre Google Reader care mai are câteva ore de trăit, că Google Feedburner a căzut urât tare de tot. Îmi arată 0 abonați la toate feedurile pe care le am. Și nu sunt singurul, pentru că la o simplă căutare pe Google după expresia Feedburner problems now vei găsi și alți oameni care se plâng de acest lucru. Am intrat și la Sebastian Bârgău pe blog să văd dacă și-a pierdut abonații și se pare ca 0 abonați prin Feedburner are toată lumea în acest moment. Sper doar să fie o eroare de moment și să-și revină pana mâine dimineață când trebuie livrat următorul newsletter. Oricum, mă gândesc serios să-mi iau lista de abonați (daca o voi mai recupera vreodată) și să fug la Mail Chimp. Update: pare să-ți fi revenit. Să vedem cât ține.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

4 comentarii la „A cazut Google Feedburner”

  1. Nu e prima oara cand se intampla chestia aceasta si… nu-i nici o nenorocire ci doar o problema de afisare a numarului de abonati, atat tot… FeedBurner ruleaza fin si trimite notificarile chiar in acest caz… dar ne grabim sa facem o stire din asta…

    Răspunde
    • Google se laudă cel mai mult cu Google Plus în acest moment și vad ca își bat capul cu el. Din pacate, cu Feedburner nu se lauda deloc și pare să-l fi lasat de izbeliște. Tare îmi e ca zvonurile conform cărora Google va închide Feedburner la fel cum pe 1 iulie vor închide Google Reader se vor adeveri.

      Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.