Nici bine nu s-a terminat povestea despre Google Reader care mai are câteva ore de trăit, că Google Feedburner a căzut urât tare de tot. Îmi arată 0 abonați la toate feedurile pe care le am. Și nu sunt singurul, pentru că la o simplă căutare pe Google după expresia Feedburner problems now vei găsi și alți oameni care se plâng de acest lucru. Am intrat și la Sebastian Bârgău pe blog să văd dacă și-a pierdut abonații și se pare ca 0 abonați prin Feedburner are toată lumea în acest moment. Sper doar să fie o eroare de moment și să-și revină pana mâine dimineață când trebuie livrat următorul newsletter. Oricum, mă gândesc serios să-mi iau lista de abonați (daca o voi mai recupera vreodată) și să fug la Mail Chimp. Update: pare să-ți fi revenit. Să vedem cât ține.


Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  4 replies to "A cazut Google Feedburner"

  • Yamasha

   Oare asta inseamna Google? Astea sunt serviciile cu care se lauda?:)

   • Gabriel Ursan

    Google se laudă cel mai mult cu Google Plus în acest moment și vad ca își bat capul cu el. Din pacate, cu Feedburner nu se lauda deloc și pare să-l fi lasat de izbeliște. Tare îmi e ca zvonurile conform cărora Google va închide Feedburner la fel cum pe 1 iulie vor închide Google Reader se vor adeveri.

  • Postolachi Dumitru

   Nu e prima oara cand se intampla chestia aceasta si… nu-i nici o nenorocire ci doar o problema de afisare a numarului de abonati, atat tot… FeedBurner ruleaza fin si trimite notificarile chiar in acest caz… dar ne grabim sa facem o stire din asta…

   • Gabriel Ursan

    Caută pe Google să vezi câte newsletter-uri nu au plecat când a fost problema asta. În plus, mie îmi arăta 0 și în interfața de administrare Feedburner.

Comentează la acest articol