Boicu Ionuţ Bogdan, Burada Silviu, Burlacu Paul, Surleac Ioan, Bolboceanu Petrică, Rotaru Alin Dumitru și Avădanei Silviu

7 nenorociți

S-a scris tot ce era de scris despre cazul în care 7 nenorociți au violat o fată de 18 ani pe undeva prin Vaslui. Însă nu s-a scris suficient. Cei 7 nenorociți sunt cercetați în libertate.

Cercetați în libertate după ce au violat în grup o fată. Este inimaginabil. Este inadmisibil. Nici nu am cuvinte să descriu ce s-a întâmplat. Îmi place că cei de la Adevărul se țin tare de caz și nu se lasă.

Jos pălăria. Sunt curios dacă asta va fi de ajutor, dar e singurul lucru pe care presa îl poate face în acest moment. Și ne alăturăm și noi, bloggerii. Pentru că până cei 7 nenorociți nu primesc ceea ce merită, nu merită să ne oprim. Eu, recunosc, sunt foarte tulburat în ceea ce privește acest caz. Pur și simplu nu îmi pot controla sentimentele și logica când mă gândesc ce a pățit biata fată. ”Greșelile tinereții.” ”A avut și fata vina ei.” ”Am plâns când i-au arestat.” Sunt replici ale unor oameni de care mi-e scârbă. Nu vreau să cred că există.

Violul nu are nici o justificare. Sub nici o formă. Punct.

Și dacă încă aveți dubii legate de vinovăția inculpaților, citiți articolul ăsta și gândiți-vă la toate fetele sau femeile dragi din viața voastră. Gândiți-vă că un om la fel ca voi a pățit așa ceva. Un om care are aceleași emoții și sentimente. Un om!

Cei 7 violatori sunt Boicu Ionuţ Bogdan, Burada Silviu, Burlacu Paul, Surleac Ioan, Bolboceanu Petrică, Rotaru Alin Dumitru și Avădanei Silviu. Oamenii ăștia au violat cândva o fată. Și ei știu foarte bine ce s-a întâmplat. Nu-și vor putea șterge niciodată din minte momentele când fata îi implora plângând să o lase în pace. Nu își vor putea șterge niciodată din minte faptul că fata a leșinat de vreo două ori în timp ce toți 7 o violau. Boicu Ionuţ Bogdan, Burada Silviu, Burlacu Paul, Surleac Ioan, Bolboceanu Petrică, Rotaru Alin Dumitru și Avădanei Silviu sunt niște bestii, indiferent ce credeți sau nu. Iar internetul iartă, dar nu uită. Pentru că atunci când lumea va căuta pe Google (sau pe alt motor de căutare) unul din cele 7 nume pe care le voi menționa din nou, va afla că ei au fost, cândva, niște violatori care au supus cu bestialitate o fată lipsită de apărare la perversiuni sexuale. Niște bărbați adevărați, ce să mai.

Toți facem greșeli în tinerețe. Dar la toate greșelile ne asumăm responsabilitatea și consecințele. Iar în cazul unui viol consecințele sunt grave. Și permanente. Așa cum și victima va fi mereu urmărită la nivel psihic de tot ce s-a întâmplat, așa merită să fie urmăriți și agresorii de consecințe. Așa cum în viață nu poți muri decât odată, așa sunt și greșeli care nu pot fi iertate sau uitate. Mi-ar plăcea ca acest articol să fie cât mai citit, distribuit, recomandat etc. Ca să capete o oarecare valoare în motoarele de căutare, iar atunci când lumea va căuta pe internet peste câțiva ani (sper zeci de ani) unul din aceste nume: Boicu Ionuţ Bogdan, Burada Silviu, Burlacu Paul, Surleac Ioan, Bolboceanu Petrică, Rotaru Alin Dumitru sau Avădanei Silviu, să știe despre cine e vorba. Pentru că oamenii ăștia tineri care au violat o fată în grup vor pretinde la un moment dat că sunt cetățeni curați respectabili ai societății.

Un mic share nu ar strica. Ei sunt Boicu Ionuţ Bogdan, Burada Silviu, Burlacu Paul, Surleac Ioan, Bolboceanu Petrică, Rotaru Alin Dumitru și Avădanei Silviu și împreună au făcut asta.Boicu Ionuţ Bogdan, Burada Silviu, Burlacu Paul, Surleac Ioan, Bolboceanu Petrică, Rotaru Alin Dumitru și Avădanei Silviu

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

11 Comments

 • Soacra

  Reply Reply 18/07/2015

  VIOLATORII: Boicu Ionuţ Bogdan, Burada Silviu, Burlacu Paul, Surleac Ioan, Bolboceanu Petrică, Rotaru Alin Dumitru și Avădanei Silviu ; sunt niste gunoaie umane, iar justitia o bataie de joc… aresteaza politicieni preventiv ( white collars ) si lasa jegurile societatii sa umble liberi.

 • ilea radu

  Reply Reply 18/07/2015

  Castrati si aruncati in puscarie pe viata,asta merita.VIOLUL ESTE CRIMA!!!

 • rudia2014

  Reply Reply 18/07/2015

  niște monștri!
  Tocmai ce am scris despre asta, dar nu m-am gândit să le trec numele… Nici nu pot să le pronunț ori să le scriu…

 • ciocolataiute

  Reply Reply 18/07/2015

  sterilizare si cate 25 ani de inchisoare cu executare …cred eu o pedeapsa meritata

 • eu

  Reply Reply 19/07/2015

  Daca ar fi introdusa castrarea chimica , ca si pedeapsa cred ca multi deAxati nu ar mai face asa ceva.

 • gabi

  Reply Reply 19/07/2015

  Toti cei 7 sunt rebuturi ale societatii. Mamele lor sunt pedepsite pe viata sa se uite in ochii unor scursuri carora le-au dat viata. Va trebui sa se gandeasca tot restul vietii ca in pantecele lor 9 luni au zacut niste monstri apoi le-au dat drumul printre noi. Cred ca in mintea lor ,aceste ” mame” sunt fericite ca si-au indeplinit rolul pe acest pamant: acela de a naste monstri.

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 20/07/2015

   De născut nu cred că au născut monștri. Cred doar că din educația oferită au crescut, de fapt, niște monștri.

 • R

  Reply Reply 20/07/2015

  Nu ati fost acolo sa stiti ce s-a intamplat! Eu stiu un caz in care 4 tineri au plecat de la un club cu o prostituata cunoscuta in acel club, dupa ce au intretinut relatii sexuale , nu au platit-o , aceasta s-a dus la politie iar acei tineri au credit de 5000 euro la banci ptr. A platii prostituatei daune morale… asa ca daca nu am fost si nu ii cunosc nu acuz oe nimeni….

  • Ilea Radu

   Reply Reply 23/07/2015

   Ce zici tu aici este o mare aberație, deoarece prostituția în România nu este legala și politia nu avea cum sa facă dreptate și chiar dacă ar fi adevărat prostituata respectiva avea dreptate.Pe cei 4 nu ia obligat nimeni sa meargă cu ea și știau clar ca trebuie sa o plătească. Fata a prestat un serviciu, care trebuia plătit, deci nu văd de ce le iei apărarea celor 4.Daca tu ai munci si nu ai fi platit,ti-ar conveni?

 • gojoaie

  Reply Reply 20/07/2015

  Nu acuzăm, dar au fost şapte contra unei fete
  Chiar si o prostituată are suflet si face ce vrea cu viata ei.

Leave A Response

* Denotes Required Field