5 obiceiuri ale noilor milionari

Citesc cărți de dezvoltare personală, urmăresc videoclipuri legate de vânzări, marketing, leadership, crypto, investiții, educație financiară și mă străduiesc să evoluez cât mai mult acționând, nu doar dobândind informații noi și interesante.

Totuși, aflând ce au de spus majoritatea oamenilor de succes, adică milionari dovediți (nu din ăia care închiriază mașini ca să pretindă că sunt ale lor) am observat 5 trăsături comune în rândul milionarilor foarte tineri (și nu numai).

Vlog

Dacă nu preferi varianta video, dă scroll mai jos și citește esențialul celor 5 obiceiuri ale milionarilor (deși îți recomand și videoclipul pentru că acolo dezvoltăm mai mult subiectul). Dacă nu se încarcă videoclipul, apasă aici.

Iată 5 obiceiuri ale noilor milionari care i-au făcut milionari și îi ajută să rămână astfel.

  1. Își dezvoltă creativitatea constant prin diverse acțiuni. Mulți dintre ei ar putea sta foarte bine liniștiți, trăind din afacerile lor și din investiții. Însă majoritatea preferă să se expună pe social media, să construiască, să scrie cărți sau să facă cursuri. Nu există la ei expresii de genul ”n-am eu timp de prostiile astea”.
  2. Citesc cărți – leaders are readers. Pe lângă faptul că achiziționează cursuri, programe de coaching și merg la seminarii, noii milionari investesc foarte mult în educația lor și citind cărți. Da, cărți. Gen chestiile alea cu pagini de hârtie sau/și cărți electronice pe Kindle. Cărțile acționează asupra creierului altfel față de filme.
  3. Fac bani din pasiunea lor pentru ceva. Noii milionari muncesc mai mult decât un om obișnuit, chiar dacă au acumulat averi foarte mari. Pentru că pur și simplu sunt mega pasionați de ceea ce fac și își văd munca ca pe un hobby. Studiind cu pasiune devin cei mai buni în domeniul lor și așa fac bani. E un cerc virtuos.
  4. Fac chestii care îi sperie. Adică își dezvoltă mentalitatea realizând chestii care îi scot din zona de confort. Pentru a rămâne milionar trebuie să fii flexibil și să te adaptezi. Și pentru a reuși să o faci, ai nevoie de o mentalitate bună. Milionarii nu așteaptă ca să intre în criză, ci își antrenează mindset-ul pe timp de pace.
  5. Au grijă de sănătatea lor. Noii milionari arată bine, dorm bine, mănâncă corect și sănătos, fac sport și se relaxează în natură. Banii se fac cu disciplină, iar averea se păstrează și se înmulțește cu și mai mare disciplină. Obiceiurile bune impun disciplină. Iar ca să te bucuri de avere, trebuie să fii sănătos și energic.

Tu ce alte obiceiuri crezi că au milionarii? Lasă-mi un comentariu mai jos.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.