4 Gadgeturi faine – și ieftinuțe – pentru copilul din tine

Oricât am avansa în vârstă, dorințele tot acolo rămân. Sau poate doar sunt eu nebun!

„Ni gadgetul ăla mic cu care m-aș putea juca vreo câteva ore bune și care m-ar ajuta să mă relaxez! L-aș cumpăra, dar trebuie să plătim factura la curent și ce mai rămâne mai bine punem „în plic” pentru vacanță.”

Îți sună cunoscut? Bine, eu aplic raționamentul ăla, de obicei, doar la chestii relativ scumpe, că cu alea ieftine e mai simplu. Oricând pot face rabat de la cele 4-8 doze de bericică pe care le beau săptămânal ca să-mi cumpăr ceva.

Unele gadgeturi le cumpărăm cu capul, pe altele cu inima.

În fine, nu o mai lungesc. Hai să îți arăt 4 gadgeturi interesante și ieftinuțe care cu siguranță vor face copilul din tine fericit din nou!

#1 Card de memorie Ultra MicroSDXC

Am un card de 32GB pe telefon. Îmi ajunge, căci îmi ascult muzica de pe servicii care oferă așa ceva.

Dar dacă o să am nevoie? Dacă trag o vacanță lungă pe munte în care o să am 871236487236482 de mii de poze și filmulețe pe care nu vreau să le curăț din stocarea locală folosind Google Photos?

Dacă îmi ajunge repejor camera aia de acțiune care trage 1080p la 60 fps?

Rată de transfer: 100 mb/s

Capacitate: 64GB

Îl găsiți pe GearBest la 31,84$ aici. Nu, probabil nu e okay pentru 4K.

#2 Lampă de noapte cu senzor IR

xiaomi lampa senzor

Nu mi-e rușine să zic asta: când mă duc noaptea la budă, încerc să deschid ochii cât mai puțin posibil. Mi se pare groaznic să îți pierzi bunătate de somn din cauza becului. Așa că mă așez și țin ochii închiși.

Cel mai nasol e când ai și pisici prin casă – căci tind să-ți saboteze mersul și ajungi să te împiedici de ele, daca nu te uiți pe unde calci.

O lampă de noapte cu senzor cred că ar fi faină. Pusă undeva în hol, cât să-mi lumineze calea către și înapoi spre pat. Fără să aprind bec, fără să pierd somn.

Necesară? Nu. Interesantă? Da, da!

Funcționează pe baterii, iar intensitatea luminii poate fi modificată.

O găsiți tot pe GearBest la 14,99$. Folosești codul BMijia și-o cumperi la 7,99$. LED-urile din ea au durata de viață de 25.000 de ore. 

#3 O lampă de birou cu 16 milioane de culori

xiaomi lampa dormitor

De când am ajuns să petrec de-alde 12-14 ore în fața monitorului/ ecranelor, veioza de birou e sfântă. Oricât aș regla luminozitatea monitorului, ochii ajung să mă jeneze la un moment dat dacă în cameră e întuneric.

O lampă de birou banală pornește de la vreo 20-30 de lei și tot urcă în funcție de brand și aspect.

Dar să aibă un range de 16 milioane de culori? Să poți modifica intensitatea, tipul luminii și culorile din smartphone? Hm, dont mind if I do!

I-am și găsit loc, deși nu am cumpărat-o!

Xiaomi Yeelight costă vreo 82$, dar cu codul PLNEWSH18 o poți lua la 54.99$.

#4 Boxă Bluetooth

xiaomi bluetooth speaker

Am trei boxe bluetooth prin casă. Una am primit-o cadou, celelalte le-am cumpărat. De fiecare dată, achiziția a fost tratată ca atunci când voiam să cumpăr o pungă de chipsuri.

Rezultatul: toate cele trei boxe au baterii care duc două-trei ore de muzică, maxim. Una a început să bâzâie și se cam deconectează. Mna, 40 de lei, CSF ¯_(ツ)_/¯

Nu am stat niciodată să mă documentez și să mă uit și la capacitatea bateriei înainte să cumpăr.

Ni la Xiomi-ul ăsta de 23,84$. Două difuzoare, bluetooth 4.2, intrare aux. Baterie de 1.200 mAh. De acord, nu o să țină 10 ore cu volumul spre maxim, dar bat la pariu că un 5 ore duce lejer.

La ce aș folosi-o? În bucătărie, să-mi și aud serialul de pe Netflix când dau drumul la hotă.

GearBest sunt okay!

Atât eu, cât și femeia, am tot comandat de pe Gearbest. Produsele ajung în România mai repede decât în cazul Aliexpress.

Într-adevăr, cele de la GearBest au venit toate la poșta vamală. Cele de la Aliexpress mai veneau și la poșta de cartier.

Nu am avut probleme, toate chestiile au fost funcționale și fix așa cum sunt prezentate pe site.

Mint, un produs – ceva pereche de papuci de casă – nu a mai ajuns și am cerut refund. Mi-au dat banii înapoi pe PayPal și totul fu perfect.

Apropo de PayPal – te sfătuiesc să transferi banuții în contul de PayPal și apoi să faci plata. E mult mai bine atât pentru tine, cât și pentru magazin. Aliexpress nici acum nu cred ca a implementat plata prin PayPal…

 

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.