11 gadget-uri care au murit prea devreme

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


Unele din ele au fost lansate înainte ca mulți dintre cei care văd acest articol să se nască. În cazul unora din ele nu e nici o pierdere, chiar dacă pe unii îi mai apucă nostalgia. Am pus titlu la fiecare imagine. Sursa.


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

4 comentarii la „11 gadget-uri care au murit prea devreme”

  1. Am avut un pocket PC Qtech si imi placea la nebunie. A murit ecranul, ca altfel il mai foloseam si azi. Avea un windows mobile ce arata ca si windows 98…ce vremuri.

    Răspunde
  2. detin si folosesc inca un HP Ipaq 614c cu windows mobile 6.1 modificat (acest xp al WM-urilor) …. pe care am testat sute de softuri si pe care inca ruleaza zeci de aplicatii utile in cel mai bun mod . am avut intentia sa-l vand insa doar unui cunoscator care stie sa aprecieze si cum nu l-am gasit am ramas la ideea ca va inainta in varsta alaturi de mine pana cand vom cade amandoi de acord ca e cazul sa iasa la pensie si sa inlocuim tehnologia cu una cel putin la fel de stabila . cu o baterie noua as putea sa il fac martorul demonstrativ al transformarilor smartphon-ului de la inceputuri pana in prezent .

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.