Cum am ajuns să dețin 10% dintr-o companie ce are cifră de afaceri de peste 2 milioane de Euro

Povestea mea este destul de interesantă și uneori lumea ar putea spune: ”prost să fii, noroc să ai” :), dar dacă stau bine să mă gândesc în trecut, îmi dau seama din ce în ce mai mult că suntem suma micilor noastre decizii din viața noastră care duc la decizii mai mari.

Povestea mea legată de parteneriatul cu 10% în această companie este o poveste de viață ce implică emoții, sentimente, familie și copil, dar și tehnologie. Pentru că tehnologia a fost în același timp și sabia cu care am luptat, dar și cheia care mi-a deschis ușile.

Te invit să vezi câteva cadre din primul vlog pe care l-am făcut vreodată în cel mai recent vlog postat pe canalul meu de YouTube, mai jos. Acolo povestesc pe scurt cum am ajuns să dețin 10% dintr-o companie ce are o cifră de afaceri de peste 2 milioane de Euro.

Dacă nu se încarcă vlogul de mai sus, apasă aici.

Acest video a fost realizat pentru că am fost provocat să fac asta de către Orange România. Tehnologia îți dă libertatea să creezi, sa te reinventezi sau să o folosești oricum dorești tu pentru a-ți crea propria poveste. Îți oferă posibilități fără limite!

Prin alăturarea echipelor, serviciilor și infrastructurii Orange Romania Communications, Orange devine mai mare și le oferă posibilități și experiențe nelimitate clienților din întreaga țară.

De la finalul lunii martie, clienții pot achiziționa prima ofertă comună de servicii fix-mobil-TV, Orange și Orange Romania Communications, care oferă convergentă cu servicii fix – mobil – TV, cu internet de mare viteza 1,8 GPS și acoperite națională, plus 4 canale TV sport cu competitii sportive in exclusivitate.

Accesul la internet fix, internet mobil si servicii TV sunt posibile prin intermediul rețelei Orange, rețeaua #1 din România, care oferă cele mai bune viteze de internet fix și mobil, cea mai bună acoperire mobilă din țară și cele mai bune viteze 5G. Detalii ofertă Orange Love aici.

Prin conținutul TV și ofertele de internet fix la care au acces acum, clienții se pot bucura de aventuri nesfârșite care încep acasă, intre într-o lume plină de sport, documentare, gaming, filme, aventuri pentru copii și net ultra-rapid.

Mulțumesc pentru vizionare! O zi plăcută!

#storytime #internet #orange

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.