Votează când facem următoarea întâlnire a bloggerilor gălățeni și brăileni! #BGG 3

Mi-e dor să bem bere din nou împreună și sper că dorința e și de partea voastră. Dacă la #BGG 2 eu unul m-am simțit extraordinar, evenimentul #BGG 3 (Blog Gathering Galați 3) sper să adune și mai mulți bloggeri. De data asta avem niște surprize din partea revistei Explore care s-a hotărât prin intermediul Georgianei Vînău să susțină și mai mult întâlnirile bloggerilor pe plaiurile Gălățene. Asta înseamnă că de data asta vom avea parte și de niște sponsorizări din partea companiilor deschise către online și către bloggerii locali. Și la fel ca și data trecută, sunt invitați bloggeri din toate colțurile țării în Galați. Și nu numai bloggeri!

Totuși, trebuie să stabilim data #BGG 3, iar acest lucru merită să-l facem împreună. Dar înainte de asta, hai să vedem sponsorii care au salutat întâlnirile între bloggeri din Galați.

 • revista Explore ne va ajuta cu promovarea evenimentului atât în ediția tipărită, cât și pe Facebook. De asemenea, tot revista Explore ne va oferi diverse materiale tipărite care ne vor ajuta să ne amintim cu plăcere de #BGG 3. Se va ocupa Georgiana Vînău personal de acest lucru ;).
 • Fabrica de tricouri personalizate TShirt-Factory Galați ne va oferi tricouri care să ne amintească de cât de fain este să se întâlnească bloggerii în Galați.
 • Coffee shop-ul, pub-ul și concert venue-ul Yoobi din Galați ne va găzdui evenimentul în ce sâmbătă votăm noi că se va desfășura #BGG 3. Mai mult, pub-ul Yoobi situat pe strada Domnească nr. 29, ne va oferi cel puțin un rând din partea casei, iar special pentru noi va veni Ciprian Albu, super DJ-ul care se ocupă de petrecerile Back in Time pline de Retro Music pentru oricine. Mi se pare că noi bloggerii chiar trebuie să încercăm Yoobi pentru că are la bază un concept interesant de care s-ar putea să nu fim străini: Social Connection Bar.
 • Pe lângă revista Explore se vor număra ca parteneri media PresaGalati.ro, dinGalati.ro, probabil cotidianul gălățean Viața Liberă și sperăm că și publicația națională Adevărul.
 • Iar lista cu parteneri ar putea continua pentru că atât eu cât și Georgiana Vînău ne vom ocupa de acest lucru. Voi nu trebuie decât să votați când să facem evenimentul #BGG 3 și bineînțeles să confirmați mai apoi participarea la #BGG 3.

Gata cu vorbăria, acum să alegem când niște bloggeri beau bere și se simt bine în Galați. Dragilor, start vot. Până Duminică inclusiv sper să avem data pentru #BGG 3.


Și așa cum am vorbit la #BGG 2, sperăm ca cel puțin în prima oră din întâlnire comunicarea să se facă organizat astfel încât se ne cunoaștem fiecare dintre noi mai bine unul cu celălalt. Poate între timp ne vin idei de interacțiune structurată și discuție despre diverse subiecte. Sau feel free să comentați cu ce propuneri aveți.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

16 comentarii la „Votează când facem următoarea întâlnire a bloggerilor gălățeni și brăileni! #BGG 3”

 1. este prima data cand aud de o astfel de intalnire. salut aceasta initiativa si vreau sa particip cu ca mai mare placere….

  Răspunde
 2. Asa e….beTEDx-ul nu trebuie ratat….deci mai ramane 21 si 14….as vota pentru 14 daca asta inseamna sa poata veni toata lumea

  Răspunde
 3. Liz si Laura sunt cool. Pentru ca amandoua ar putea sa vina pe 14, mai ca as “re-vota” si eu ziua de 14.

  Răspunde
 4. Salut!
  Am foarte marea rugăminte la voi să evitaţi data de 28.09.2013. E doar o rugăminte, sper să nu sar calul. Pe 28 copiii de la beTEDx Galaţi organizează primul eveniment de acest gen în oraşul nostru. Nu ştiu dacă sînteţi la curent dar mă bag şi eu în seamă pe-acolo, fac şi eu parte din echipă că şi eu sînt lume! :) În afară de faptul că aş vrea să fiţi prezenţi acolo, să ne susţineţi şi să ne încurajaţi, şi eu aş vrea să fiu prezent la BGG3. Deci cum facem să fie bine?

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.