Vorbim despre BGG 4 azi la Vox TV

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Începe să îmi placă la televizor :). Astăzi (joi) Luni, începând cu orele 20:00, 17.02.2014, voi vorbi împreună cu Georgiana Vânau despre Blog Gathering Galați 4 și alte aspecte legate de blogging la emisiunea Opiniile Zilei pe care o puteți urmări pe postul de televiziune regional Vox TV (dacă nu îl aveți în grila de programe și sunteți din județele Galați sau Brăila, faceți o căutare nouă pe Analog). Dacă nu, imediat ce primesc înregistrarea emisiunii o pun în acest articol zilele următoare. Sper că ne-am descurcat bine. Eu și Georgiana așteptăm feedback-ul vostru ;). Între timp vă las să vedeți emisiunea de înainte de BGG 4 aici (dați la finalul articolului din link).

Update 1: înregistrarea emisiunii s-a realizat azi urmând să fie difuzată luni începând cu ora 20:00. Până la video, vă las în compania unei poze din platou. Gabriel Ursan si Georgiana Vinau

Update 2: gata avem înregistrarea pusă pe YouTube. Eu și Georgiana Vînău despre #BGG 4 aici:

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

21 de comentarii la „Vorbim despre BGG 4 azi la Vox TV”

 1. Cel putin in fotografie aratati bine, BGG-ul este pe maini bune. Sunt convinsa ca si interviul este reusit, astept cu interes sa il vad si va felicit de pe acum pentru atitudine si pasiune! Cuvintele de ordine de la BGG4!

  Răspunde
 2. Felicitari ! Chiar daca informatiile despre blogging le-ati prezentat la nivel general, sunt sigura ca tuturor persoanelor care sunt la inceputul “carierei” de blogger le-au fost utile. Ideea este sa nu va opriti aici. Atat tu cat si Georgiana sa continuati in furnizarea de informatii suplimentare despre prezenta online a unei afaceri.

  Succes!

  Răspunde
 3. Asadar trebuie sa incep sa scriu pe blog si sa imi gasesc o persoana avizata sa imi gestioneze pagina de facebook….:)

  Răspunde
 4. am ascultat toata emisunea foarte atent, ca si concluzie finala vreau sa zic ca informatia expusa este de foarte slaba calitatea, apa de ploaie. Un marketer serios si cu experienta vede aceste lucruri, ma supara faptul ca apar toti neavizatii “prietenasi cu alti blogeri din comunitate” si vorbesc despre marketing online. Vreti marketing adevarat pune-ti mana si munciti serios. singurul aspect pozitiv pe care vreau sa-l enunt este legat de marketing-ul organic si nisat in rest doar vorbe.. numai bine

  Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend