Vă povesteam aici că vreau o vacanță în Bulgaria și pe această cale țin să vă mulțumesc pentru toate sfaturile voastre oferite prin comentarii la acel articol. Până la urmă am ales să merg la Nisipurile de Aur, în Bulgaria. Inițial am cochetat cu ideea de Albena foarte multă vreme, dar au fost mai multe păreri pozitive despre Nisipurile de Aur pe care le-am primit din mai multe surse. Am ales HVD Viva Club Hotel cu un pachet All inclusive pe baza review-urilor de pe internet, dar și pe baza unei păreri obținute personal de la un prieten. Rezervarea am făcut-o pe Booking.com că mereu am folosit acest tool și nu am fost dezamăgit. Am prins o ofertă ok la 510 euro pentru 5 nopți în ultima săptămână din august. De banii ăștia primesc de toate, mai puțin internet wireless gratuit pentru că vreau să pornesc un experiment mai greu pentru mine decât lăsarea de fumat a unui fumător înrăit: o săptămână fără internet :). Acum, mai am o singură întrebare pentru gălățeni, brăileni sau cei de prin împrejurimi :): ce rută auto îmi recomandați să aleg de la Galați către Nisipurile de Aur?


Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  6 replies to "Voi merge la Nisipurile de Aur până la urmă"

  • trofo

   Eu nu m-am băgat în discuție până acum pentru că urăsc să dau sfaturi. Totuși acum că ai ales pot să-ți zic că Nisipurile sunt o destinație excelentă pentru Bulgaria. Eu am fost de două ori și încă aș mai merge.

   Vezi că Androidul are Google Maps, care spre deosebire de vechiul tău sistem chiar funcționează :)
   Până în august poate o să ai și offline maps cu navigație. Momentan pe offline nu ai navigație.

   • Gabriel Ursan

    Dacă ar exista navigație offline ar fi super și nu m-aș mai chinui sa caut în ultimul moment vreun tutorial de instalare iGO pe Android.

    Ma bucur sa aflu și alte păreri bune despre Nisipurile de Aur :).

  • Tudor

   Dupa o saptamana fara net vei deveni mai atent la felul in care iti petreci timpul in mediul online, in favoarea familiei.

   • Gabriel Ursan

    Mai puțin până atunci, dar sunt convins că va fi o experiență cel puțin interesantă.

  • Yamasha

   offtopic, ce plugin ai pentru comentarii? Imi place ideea ca omul sa comenteze asa cum doreste.

Comentează la acest articol