Voi aveți probleme după noul update Waze?

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Waze a trecut la o versiune nouă pe iOS, schimbată semnificativ din punct de vedere design și UI. E nice la prima vedere. Însă de când am făcut update, abia azi am apucat să testez la maximum noul Waze pe un drum mai lung. La început totul părea ok, însă după 30 de kilometri când a fost nevoie să recalculeze o rută s-a blocat. Și n-a mai vrut să-mi calculeze rute deloc. A trebuit să restartez telefonul ca să funcționeze din nou. La plecare n-a vrut nici cu restart la telefon. Am făut nenumărate încercări și pace… eroare de comunicare cu serverul de rutare. În final pe la jumătatea drumului am zis să mai încerc odată și culmea, a mers. Mâine îl mai testez la un drum de București. Voi ați făcut update la noul Waze?

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

6 comentarii la „Voi aveți probleme după noul update Waze?”

  1. Eu am descoperit ca s-a upgradat cand ajunsem la servici zilele trecute, de obicei il las doar sa ruleze si nu il bag in seama.

    Chiar merge mai bine decat versiunea veche, nu mai are “sughiturile” ce le aveam inainte. Am un iPhone 4S.

    Unde locuiesc (in Anglia) e chiar folosit, pe o raza de 5 mile imi zice ca sunt 80-90 de “wazeri” cand vin de la servici, fiind cu circa o ora inainte de aglomeratie.

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend