Waze a trecut la o versiune nouă pe iOS, schimbată semnificativ din punct de vedere design și UI. E nice la prima vedere. Însă de când am făcut update, abia azi am apucat să testez la maximum noul Waze pe un drum mai lung. La început totul părea ok, însă după 30 de kilometri când a fost nevoie să recalculeze o rută s-a blocat. Și n-a mai vrut să-mi calculeze rute deloc. A trebuit să restartez telefonul ca să funcționeze din nou. La plecare n-a vrut nici cu restart la telefon. Am făut nenumărate încercări și pace… eroare de comunicare cu serverul de rutare. În final pe la jumătatea drumului am zis să mai încerc odată și culmea, a mers. Mâine îl mai testez la un drum de București. Voi ați făcut update la noul Waze?


Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  6 replies to "Voi aveți probleme după noul update Waze?"

  • PVD

   Nu, la cam orice aștept un timp înainte de a instala, experiența a zis că mai toate noutățile au bug-uri…

  • Kbotiko

   Din păcate pe Android mai târziu va veni reânnoire. Abia aștept …..

   • Gabriel Ursan

    E cel puțin ciudat pentru că Waze e a lui Google, iar Android la fel. Mă așteptam ca updateurile majore să vină mai întâi pe Android.

  • Madalin

   Eu am descoperit ca s-a upgradat cand ajunsem la servici zilele trecute, de obicei il las doar sa ruleze si nu il bag in seama.

   Chiar merge mai bine decat versiunea veche, nu mai are „sughiturile” ce le aveam inainte. Am un iPhone 4S.

   Unde locuiesc (in Anglia) e chiar folosit, pe o raza de 5 mile imi zice ca sunt 80-90 de „wazeri” cand vin de la servici, fiind cu circa o ora inainte de aglomeratie.

   • Gabriel Ursan

    Salut Mădălin! Nu ai avut probleme de gen după update? http://www.gabrielursan.ro/voi-aveti-probleme-dupa-noul-update-waze/

   • Madalin

    Nu, nici o problema. Cum am mentionat, merge chiar mai bine decat versiunea precedenta. Pe mine ma sacaia versiunea precedenta.

    Apropo, ca te asteptai la Android mai intai. Si dintre clientii cu care lucram pentru aplicatii mobile, prima data se discuta iOS, ulterior Android unde deja nu prea mai dau atentie si rar de tot WP (sunt oameni de afaceri si intereselor lor sunt dictate de cifre).

Comentează la acest articol