Voi aveți probleme după noul update Waze?

Waze a trecut la o versiune nouă pe iOS, schimbată semnificativ din punct de vedere design și UI. E nice la prima vedere. Însă de când am făcut update, abia azi am apucat să testez la maximum noul Waze pe un drum mai lung. La început totul părea ok, însă după 30 de kilometri când a fost nevoie să recalculeze o rută s-a blocat. Și n-a mai vrut să-mi calculeze rute deloc. A trebuit să restartez telefonul ca să funcționeze din nou. La plecare n-a vrut nici cu restart la telefon. Am făut nenumărate încercări și pace… eroare de comunicare cu serverul de rutare. În final pe la jumătatea drumului am zis să mai încerc odată și culmea, a mers. Mâine îl mai testez la un drum de București. Voi ați făcut update la noul Waze?

6 comentarii la „Voi aveți probleme după noul update Waze?”

  1. Eu am descoperit ca s-a upgradat cand ajunsem la servici zilele trecute, de obicei il las doar sa ruleze si nu il bag in seama.

    Chiar merge mai bine decat versiunea veche, nu mai are „sughiturile” ce le aveam inainte. Am un iPhone 4S.

    Unde locuiesc (in Anglia) e chiar folosit, pe o raza de 5 mile imi zice ca sunt 80-90 de „wazeri” cand vin de la servici, fiind cu circa o ora inainte de aglomeratie.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.