Videoclipuri destinate doar celor peste 18 ani

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Serios acum, videoclipurile astea sunt destinate chiar celor peste 18 ani. Și nu e vorba despre un articol care va stârnit un zâmbet, precum acesta cu fantezia mea. E vorba despre niște videoclipuri cu femei frumoase și senzuale, filmate de un cameraman bun și aranjate de un regizor și mai bun pe numele său de scenă Said Energizer. Și nu o fac pentru trafic, deși sunt convins că sexul vinde și articolul ăsta va atrage ceva trafic, share-uri și like-uri dacă ești bărbat. M-a stârnit Alexandru Ionuț cu primul videoclip :), iar eu am mai găsit încă două. Nu le veți putea vizualiza decât dacă contul vostru de Google (și implicit de Youtube) pe care îl folosiți acum este al unei persoane de peste 18 ani, așa că nu vă grăbiți să-mi spuneți că videoclipurile din acest articol destinate celor peste 18 ani nu funcționează la voi dacă sunteți ceva mai tineri. Culmea, pe cât de provocatoare sunt, acestea se află pe Youtube! Dacă sunteți bărbați veți zăbovi cel puțin 10 minute pe aici. Dacă sunteți femei, 5 minute tot vă vor reține atenția :). Enjoy art (din punctul meu de vedere). Primul video îl găsiți direct aici. Următoarele două mai jos.

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

4 comentarii la „Videoclipuri destinate doar celor peste 18 ani”

  1. Hmm, cel mai.. porno.. videoclip pe care l-am vazut pe Youtube este Rammstein – Pussy :) daca chiar esti interesat sa-l vezi cauta “rammstein pussy official video” si uite-te dupa versiunea necenzurata, parca era primul rezultat, si din cate imi aduc aminte nici nu avea restrictiunea in functie de varsta. LOL

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend