Interzis sub 18 ani

Videoclipuri destinate doar celor peste 18 ani

Serios acum, videoclipurile astea sunt destinate chiar celor peste 18 ani. Și nu e vorba despre un articol care va stârnit un zâmbet, precum acesta cu fantezia mea. E vorba despre niște videoclipuri cu femei frumoase și senzuale, filmate de un cameraman bun și aranjate de un regizor și mai bun pe numele său de scenă Said Energizer. Și nu o fac pentru trafic, deși sunt convins că sexul vinde și articolul ăsta va atrage ceva trafic, share-uri și like-uri dacă ești bărbat. M-a stârnit Alexandru Ionuț cu primul videoclip :), iar eu am mai găsit încă două. Nu le veți putea vizualiza decât dacă contul vostru de Google (și implicit de Youtube) pe care îl folosiți acum este al unei persoane de peste 18 ani, așa că nu vă grăbiți să-mi spuneți că videoclipurile din acest articol destinate celor peste 18 ani nu funcționează la voi dacă sunteți ceva mai tineri. Culmea, pe cât de provocatoare sunt, acestea se află pe Youtube! Dacă sunteți bărbați veți zăbovi cel puțin 10 minute pe aici. Dacă sunteți femei, 5 minute tot vă vor reține atenția :). Enjoy art (din punctul meu de vedere). Primul video îl găsiți direct aici. Următoarele două mai jos.

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

4 Comments

 • laurentiu

  Reply Reply 27/10/2013

  Hmm, cel mai.. porno.. videoclip pe care l-am vazut pe Youtube este Rammstein – Pussy :) daca chiar esti interesat sa-l vezi cauta „rammstein pussy official video” si uite-te dupa versiunea necenzurata, parca era primul rezultat, si din cate imi aduc aminte nici nu avea restrictiunea in functie de varsta. LOL

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 27/10/2013

   Sunt curios de ce le-au lăsat și pe astea, că în anumite faze se văd destul de bine anumite chestii. Îl caut și pe acela să văd cum e :)

 • Coffee

  Reply Reply 20/06/2015

  Te-ai cumintit. Au dispărut postarile de gen.

Leave A Response

* Denotes Required Field