Vacanță în Bulgaria 25-30 august 2013 – ziua 6

Nisipurile de Aur – Galați – 30.08.2013: E o dimineață foarte friguroasă. Sara s-a trezit numai cât să mănânce pe la 07:30 și apoi am adormit-o la loc. Sper să doarmă cât mai mult în dimineața asta pentru că în mașină nu prea doarme și cu cât e mai odihnită pe drum, cu atât mai bine. Într-un fel îmi pare bine că mergem acasă. Nu cred că mai aveam și azi noroc de vreme bună. Las în urmă o experiență frumoasă la HVD Viva Club Hotel, iar dacă doriți să mergeți vreodată la Nisipurile de Aur în Bulgaria, vă recomand să luați în calcul și acest hotel. Motivele le-am tot menționat în scrierile anterioare. Și să nu credeți că HVD Viva Club Hotel mi-a sponsorizat excursia, de tot menționez atât de des de acest hotel. Toată treaba ne-a costat 510 euro cu All Inclusive pentru două persoane (Sara e prea mică să o pun la socoteală).

În general, când merg într-un loc care îmi place foarte mult, voi scrie despre el. Când merg într-un loc nasol, voi scrie despre el. Dacă un serviciu sau un produs mă impactează în sens pozitiv sau negativ, voi scrie despre asta. Asta e frumusețea blogging-ului.

Drumul de întoarcere parcă a fost mai scurt. Sau probabil a fost mai lejer, nu știu. Sara s-a mâțâit de câteva ori, dar tura asta a dormit mai mult în scaunul auto. O oră. Comparativ cu o jumătate de oră la dus. Am oprit în Brăila la Mall ca să mâncăm la KFC, iar eu să marchez finalul abuzurilor culinare :).

Legat de Bulgaria, Nisipurile de Aur și HVD Viva Club Hotel am rămas plăcut surprins. Nu s-a stricat nici o treabă în Bulgaria așa cum vorbesc gurile rele. Poate doar s-au mai îmbunătățit unele lucruri în România. Mie mi-a plăcut și recomand, iar dacă există întrebări, vă stau la dispoziție ca de obicei.

close

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.