Vacanță în Bulgaria 25-30 august 2013 – ziua 6

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Nisipurile de Aur – Galați – 30.08.2013: E o dimineață foarte friguroasă. Sara s-a trezit numai cât să mănânce pe la 07:30 și apoi am adormit-o la loc. Sper să doarmă cât mai mult în dimineața asta pentru că în mașină nu prea doarme și cu cât e mai odihnită pe drum, cu atât mai bine. Într-un fel îmi pare bine că mergem acasă. Nu cred că mai aveam și azi noroc de vreme bună. Las în urmă o experiență frumoasă la HVD Viva Club Hotel, iar dacă doriți să mergeți vreodată la Nisipurile de Aur în Bulgaria, vă recomand să luați în calcul și acest hotel. Motivele le-am tot menționat în scrierile anterioare. Și să nu credeți că HVD Viva Club Hotel mi-a sponsorizat excursia, de tot menționez atât de des de acest hotel. Toată treaba ne-a costat 510 euro cu All Inclusive pentru două persoane (Sara e prea mică să o pun la socoteală).

În general, când merg într-un loc care îmi place foarte mult, voi scrie despre el. Când merg într-un loc nasol, voi scrie despre el. Dacă un serviciu sau un produs mă impactează în sens pozitiv sau negativ, voi scrie despre asta. Asta e frumusețea blogging-ului.

Drumul de întoarcere parcă a fost mai scurt. Sau probabil a fost mai lejer, nu știu. Sara s-a mâțâit de câteva ori, dar tura asta a dormit mai mult în scaunul auto. O oră. Comparativ cu o jumătate de oră la dus. Am oprit în Brăila la Mall ca să mâncăm la KFC, iar eu să marchez finalul abuzurilor culinare :).

Legat de Bulgaria, Nisipurile de Aur și HVD Viva Club Hotel am rămas plăcut surprins. Nu s-a stricat nici o treabă în Bulgaria așa cum vorbesc gurile rele. Poate doar s-au mai îmbunătățit unele lucruri în România. Mie mi-a plăcut și recomand, iar dacă există întrebări, vă stau la dispoziție ca de obicei.

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend