Vacanță în Bulgaria 25-30 august 2013 – ziua 4

Nisipurile de Aur – 28.08.2013: Diminețile sunt din ce în ce mai obositoare. Mi-e greu cu pornirea, în rest totul e ok. Sara e o dulce atunci când se trezește. Râde de la ea din pătuț și când o scoatem de acolo vine și se cloșcorește între noi în patul mare căutând joacă. În dimineața asta a mâncat bine. A început cu lapte și apoi a mai ronțăit câte ceva cu noi la micul dejun: inițial de bună voie și apoi fugarită. Ceva mai târziu am reușit să-i mai dau vreo două felii de chec. Până acum e în grafic și se prefigurează o zi mai bună ca ieri la capitolul mâncare. Sper să nu vorbesc prostii.

Vremea a început la fel ca ieri. Vânt și nori. Însă pe la 10:00 a început să apară soarele. Distracția a fost maximă la piscină, ca de obicei. Sara a descoperit că și în apă se poate mișca foarte bine și ne este din ce în ce mai greu să o scoatem din bazin. Astăzi a fost unul dintre primii copii care a intrat în piscină, chiar dacă apa era foarte rece din cauza temperaturii de afară. Nu a părut să fie deranjată de acest lucru. Încep să observ că nu mai e ființa aia firavă pe care o țineam în brațe acum un an și două luni. Astăzi am lăsat-o pe Irina la piscină ca să se bronzeze și ea, cât eu am mers în cameră și am adormit-o pe Sara. Sper să-i priască acest moment de relaxare pentru că după ce se trezește Sara vreau să încercăm să-i dăm să mănânce și apoi să o luăm pe plajă, la Mare. Măcar azi cât mai e vreme bună, că de mâine înțeleg că încep furtuni. Din 4 zile full de concediu (fără să iau în calcul zilele de dus și de întors), dacă o zi e nasoală, tot pot spune că am prins vreme bună, nu?

Sara nu a vrut să mănânce inițial, dar în relativul lung drum către plaja am reușit să-i dau două bucăți de pui pane. Se pare că mănâncă când vrea ea, nu când vrem noi. Au fost valuri mari. Ne-am distrat pe cinste. Irina s-a bucurat foarte tare de valuri și abia s-a dat ieșită din Mare. Între timp eu cu Sara am reușit să construim o tentativă de zid din nisip :). Nu prea a ieșit însă ne-am umplut de nisip din cap până în picioare. Din fericire, i-a venit pofta de mâncare Sarei și a mâncat un borcănel cu fructe plus o prună. Eu în tot acest timp am stat în Mare, ca să nu mă vadă și să nu-i distrag atenția de la mâncat.

Mă fascinează Marea învolburată. Parcă ar fi o succesiune de mici cutremure care se manifestă fără întrerupere. Parcă îți dai seama mult mai bine că pământul se învârte. A fost o zi excelentă până acum. Păcat că se anunță mâine furtuni. În Galați înțeleg că au fost deja furtuni în perioada asta, deci la un moment dat trebuie să ajungă și la Mare. Sau poate avem noroc. Nu se știe. Eu încă nu consider meteorologia o știință exactă.

Sara a mâncat bine și a stat în scaun. Evoluăm :). E bine dispusă, iar trupa de entertaintment de la HVD Viva Club Hotel e bestială. Nu aveți cum să vă plictisiți seara cu sau fără copil după voi. Seara asta a fost seara rock. Sara a aplaudat foarte mult prestația lor. Sper să-și mențină gusturile muzicale.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Un comentariu la „Vacanță în Bulgaria 25-30 august 2013 – ziua 4”

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.