Una cu fericirea si cu banii

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Banii nu aduc fericirea. Fericirea nu aduce bani. Totuși, ar fi bine ca aceste două elemente să se întrepătrundă. Tocmai mi-am comandat cartea asta, scrisă de un tip care a devenit foarte bogat la vârsta de 24 de ani. A creat LinkExchange și a vândut afacerea către Microsoft. Apoi, și-a dat seama că fericirea nu constă în bani și abia atunci și-a dat seama că trebuie să o caute. Ok, toate bune și frumoase până aici. Însă, la 24 de ani (tânăr, sănătos, inteligent, creativ, entuziast) e mult mai ușor să-ți și găsești fericirea cu câteva milioane de dolari în cont. Tony Hsieh este și creatorul Zappos, companie atât de orientată către fericirea clienților și colegilor încât marele Amazon a cumpărat-o. În rest, treaba cu fericirea și cu banii e simplă. Ai nevoie de ambele, dar sunt două elemente care de cele mai multe ori se completează, nu sunt diferite. Și melodia de mai jos, deși sună bine pe toate radiourile, are niște versuri cu trăsături looser-amuzante.

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

5 comentarii la „Una cu fericirea si cu banii”

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend