Un an de căsnicie

Astăzi împlinesc un an de când eu şi iubita mea soţie Irina am zis “da” în faţa ofiţerului de stare civilă.

A fost un an tumultos în care ne-am descoperit şi redescoperit limitele. A fost un an în care iubita noastră Sara ne-a luminat viaţa şi a început să ne stimuleze simţul auditiv :) (acum ne stimulează toate simţurile :)) începând cu data de 14 iunie 2012, ora 09:30. A fost un an de căsnicie plin de lucruri noi, plin de provocări, plin de speranţe, plin de multe …

Recunosc că nu sunt nici cea mai romantică persoană, nici cea mai inventivă persoană în materie de surprize şi cadouri. Cu alte cuvinte, recunosc că sunt bărbat :). Totuşi, azi i-am pregătit o zi specială Irinei, zi de care ea nu ştie :). Nu e cine ştie ce, dar cu siguranţă noi ne vom bucura de ea.

În primul rând e luni. Irina nu ştie că mi-am luat liber şi nu ştie că i-am luat liber şi ei :). S-a pregătit până în ultima clipă pentru ziua de lucru de luni şi nici nu spera că va avea cum să-şi ia liber având în vedere că a început munca de pe la sfârşitul lunii noiembrie 2012 şi conform legislaţiei nu ştiu cât de multe zile de concediu are voie să-şi ia.

Prima parte a zilei o vom petrece împreună cu Sara, pentru că am rugat bona să vină mai târziu pentru a putea sta până mai târziu la noi. Am făcut rezervare la film pentru ora 15:00 la Gangster Squad (nu e cel mai romantic film :), dar e unul bun din câte am înţeles şi la ce se rulează azi în mall-ul din Braila nu aveam prea multe opţiuni). Eventual mâncăm mănânc ceva şi la KFC înainte :).

După film ne întoarcem în Galaţi. Am făcut rezervare la CaJou Ixelles pentru 18:30 unde vom lua masa împreună cu naşii noştri. Pe la 20:30 sper să ne întoarcem acasă ca să o îmbrăţişăm pe Sara şi să ne luăm înapoi îndatoririle de părinţi :).

Cadoul? Păi dacă ăsta nu e suficient eu îmi caut soţie mai puţin pretenţioasă :). Glumesc :). Am şi un cadou simbolic pentru ea pe care l-am pregătit încă de prin octombrie 2012, înainte de botezul micuţei Sara. Asta ca să vedeţi ce bărbat atent şi “iubibil” sunt :).

Deci, astăzi mă vedeţi, dar nu sunt :). Răspund la comentarii pe blog şi la emailuri de mâine. Chiar vreau să fiu total dedicat Irinei pentru că merită. Şi asta pentru că de multe ori neglijez aspecte importante pentru că atunci când sunt la muncă sunt la muncă, iar când sunt pe blog sunt pe blog. Ştie doar că fac lucrurile care îmi plac cu pasiune şi entuziasm şi apreciez că nu încearcă să mă oprească.

Ăsta e un articol foarte personal aşa că nu-l luaţi în seamă dacă vă aşteptaţi să vedeţi altceva.

Pentru Irina şi Sara am …

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=bcnWysA9gxo?rel=0]

Iar pentru noi … melodia noastră de la începuturi …

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=-ZWaICOE0NY?rel=0]

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

29 de comentarii la „Un an de căsnicie”

  1. Gabi,poate nu esti tu un barbat “romantic”dar esti un barbat responsabil si tare iubitor de familie;te stiu de dinainte de a te naste,am simtit bucuria parintilor tai cand ai venit pe lume,si o perioada nu te-am considerat decat “Gabita”(a-ul trebuie sa aiba caciula ca doar esti barbat),apoi te-am vazut student,si dintr-o data Gabita isi petrecea o parte din timp cu Irina.De la parintii tai am aflat ca ti-ai adus iubita acasa…Am auzit si de scrisoarea catre barza,despre toate suferintele unei viitoare mamici numai pentru a-si tine odorul in brate… Am vazut pozele de la cununia civila,pe care o sarbatoriti astazi, am vazut nerabdarea cu care ai asteptat-o pe Sara la maternitate,dar randurile de azi m-au emotionat.Imi inchipui cat de fericiti sunteti si va doresc toata viata sa va fie la fel.Sa va iubiti,sa va respectati,sa va ajutati,sa va bucurati de tot ce va inconjoara…Ai grija de fete….de Irina ca ti-a daruit o comoara,de Sara,care nu are pret,si de tine care esti barbat,iubit,tata,sot,fiu……si multe altele,dar si vecinul nostru.Nu voi scrie ex-…ca locuim in acelasi oras.
    Va doresc multi ani fericiti,linistiti si putere …..ca nu stiti ce pozne va asteapta de la Sara.
    (M-ai facut sa plang,Gabi…)
    Va imbratisez cu tot dragul si petrecere frumoasa,impreuna,toata viata.

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.