Ultimul model de VW Jetta își face apariția

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

În cazul în care sunteți fani auto nu știu cât de bine ați nimerit la acest articol, pentru că nu știu dacă veți vedea chiar ultimul model de VW Jetta apărut pe piață. Însă veți vedea un tuning de toată frumusețea pentru un VW Jetta. Nu știu dacă există termenul, dar cred că i-am putea spune natural tuning. Vă invit să vedeți pozele de mai jos. Dacă nu facem haz de necaz viața ar fi mai tristă :). Am lăsat și eu mașina pe unde am apucat prin cartier atunci când a dat prima ninsoare, iar acum doar oglinda ieșită un pic în afară atestă faptul că e o mașină acolo :). VW Jetta ultimul model 1 VW Jetta ultimul model 2

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

10 comentarii la „Ultimul model de VW Jetta își face apariția”

  • Teoretic n-ar trebui să ruginească de la așa ceva. Practic, la ce probleme am avut cu vopseaua de pe capotă de la niște clei nu știu la ce să mă aștept. Am dezăpezit acum 2 zile la ea doar ca să o văd curată în parcare. Apoi a nins din nou și a ajuns de unde a plecat.

   Răspunde
 1. Fa si tu astfel incat cei care deszapezesc stradutele sa stie ca acolo este o masina. Sunt cazuri in care au intrat cu lama direct in masina crezand ca este un morman de zapada!

  Răspunde
  • Cu toate că pe strada aia n-au nici o șansă să intre utilaje și nici n-au intrat în alți ani, să știi că m-ai pus pe gânduri. Oricum o curăț mâine, numai că în dimineața asta am fost un pic dezamăgit să o văd din nou acoperită de zăpadă după ce acum 2 zile o curățasem.

   Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend