VW Jetta ultimul model 1

Ultimul model de VW Jetta își face apariția

În cazul în care sunteți fani auto nu știu cât de bine ați nimerit la acest articol, pentru că nu știu dacă veți vedea chiar ultimul model de VW Jetta apărut pe piață. Însă veți vedea un tuning de toată frumusețea pentru un VW Jetta. Nu știu dacă există termenul, dar cred că i-am putea spune natural tuning. Vă invit să vedeți pozele de mai jos. Dacă nu facem haz de necaz viața ar fi mai tristă :). Am lăsat și eu mașina pe unde am apucat prin cartier atunci când a dat prima ninsoare, iar acum doar oglinda ieșită un pic în afară atestă faptul că e o mașină acolo :). VW Jetta ultimul model 1 VW Jetta ultimul model 2

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

10 Comments

 • angelo

  Reply Reply 30/01/2014

  Tuning by Alba ca Zăpada & Co.

 • Nu ti-e mila de ea saracuta ca sta si rugineste?

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 30/01/2014

   Teoretic n-ar trebui să ruginească de la așa ceva. Practic, la ce probleme am avut cu vopseaua de pe capotă de la niște clei nu știu la ce să mă aștept. Am dezăpezit acum 2 zile la ea doar ca să o văd curată în parcare. Apoi a nins din nou și a ajuns de unde a plecat.

 • Viorel

  Reply Reply 30/01/2014

  Fa si tu astfel incat cei care deszapezesc stradutele sa stie ca acolo este o masina. Sunt cazuri in care au intrat cu lama direct in masina crezand ca este un morman de zapada!

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 30/01/2014

   Cu toate că pe strada aia n-au nici o șansă să intre utilaje și nici n-au intrat în alți ani, să știi că m-ai pus pe gânduri. Oricum o curăț mâine, numai că în dimineața asta am fost un pic dezamăgit să o văd din nou acoperită de zăpadă după ce acum 2 zile o curățasem.

 • Petre

  Reply Reply 30/01/2014

  Pune si tu un semn cu „atentie masina” ca altfel ti-o ingroapa de tot.

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 30/01/2014

   Da nu e de la utilajele de dezăpezire. Mama natură prin ninsoare și viscol mi-a tunat-o așa :)

 • Bucur

  Reply Reply 30/01/2014

  Unde e masina? :))

Leave A Response

* Denotes Required Field