Toata lumea stie contra ce voteaza in turul 2, dar nimeni nu stie pe cine va vota in turul 1

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


E tristoamuzant din postura de apolitic să constați treaba asta. Apolitic nu înseamnă că nu voi vota. Voi vota, stați liniștiți. Și nu, nu-mi voi anula votul. Că nu am hotărât încă cu cine voi vota este cu totul altă poveste. Și eu, ca și mulți alții știu contra cui voi vota în turul 2, dar în turul 1 încă sunt nedumerit. De asta și scriu acest scurt articol. Pentru că Arhi m-a pus serios pe gânduri. Un candidat va intra în turul 2 cu siguranță, iar asta se va datora unei majorități de votanți care nu prea se informează de pe internet. Eu sunt în următoarea dilemă: să votez cu cine cred eu că îmi merită votul chiar dacă are șanse mici și să mă simt împlinit moral că am pus ștampila pe candidatul care îmi place cel mai mult sau să votez din prima cu singurul candidat care are șanse reale să câștige în fața candidatului despre care se știe sigur că va ajunge direct în turul 2?


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

4 comentarii la „Toata lumea stie contra ce voteaza in turul 2, dar nimeni nu stie pe cine va vota in turul 1”

  1. Sincer sa fiu, am aceeasi nedumerire. Nu credeam ca sunt singurul dar credeam ca poate doar eu nu am ajuns la un raspuns pana acum. Sincer sa fiu, moral ne-am simti categoric mai bine votand ce „vrem” sau ce consideram ca este cu adevarat bine pentru tara, dar…probabil sansele ca acea persoana sa castige sunt sub nivelul marii. Totusi, tind destul de mult spre varianta asta. Poate mai multi o sa ajunga la aceeasi concluzie. Trebuie sa aplicam strategii impotriva propriei decizii pentru a putea lua una rea dar nu CHIAR atat de rea. Mi se pare destul de aiurea treaba asta…iar termenul asta vag si indefinibil este exact starea in care ne aflam. Si totusi, votul ar trebui sa fie individual in functie de pareri individuale…

    Răspunde
  2. Di’ bună samă a hi tăt un „escu” şî asta deci pen’că şî pîn’amu tăt numa escu o tot fo, şî daci şî deamu’ nainte… pen’ ca se nu se bălmăjască socotealile nebănuite şî neştiute ali universiului, a marielui univiers cel cari ni’o criat şî ni supravegheşte în tăti’ cele ci facim pi’ pămîntu’ ista zbuciumat…

    Răspunde
  3. Eu știu sigur pe cine o să votez și în primul tur și în al doilea. Îl votez pe cel din Sibiu pentru că mi-se pare cel mai în măsură pentru această poziție din fruntea țării.

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend