Sunt casnic :)

Deşi pentru unii e motiv de distracţie atunci când un bărbat se declară casnic, la mine treburile sunt un pic altfel. De ce? Pentru că eu sunt casnicul în toată ecuaţia asta :)!

Din păcate, Irina are probleme serioase cu sarcina şi nu are voie să mai facă absolut nimic. Trebuie să stea doar în pat şi are voie să mearga doar la baie. Sara vrea să vină mult prea repede pe lume, însă noi trebuie să ne asigurăm că va mai sta un pic în burtica mamei pentru că nu au trecut decaât 30 de săptămâni de sarcină.

Având în vedere aceste aspecte, începând de ieri mi-am luat în serios job-ul de casnic, însă abia astăzi pot spune că am “intrat în pâine“. Curăţenie, spălat, mâncare şi cel mai nasol … spălat vase :). Totuşi, nu pot spune că sunt activităţi care îmi displac pentru că măcar acum ştiu unde se află fiecare lucru din casă :). În plus, am învăţat cum se foloseşte maşina de spălat :)!

Eu sper ca totul să fie bine şi Sara să vină pe lume atunci când este pregătită 100% să facă asta. Restul sacrificiilor se fac fără probleme, însă nu pot spune că totul e la fel.

Voi aţi fost în astfel de situaţii (întrebare pentru bărbaţi :))?

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

3 comentarii la „Sunt casnic :)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.