Sunt casnic :)

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Deşi pentru unii e motiv de distracţie atunci când un bărbat se declară casnic, la mine treburile sunt un pic altfel. De ce? Pentru că eu sunt casnicul în toată ecuaţia asta :)!

Din păcate, Irina are probleme serioase cu sarcina şi nu are voie să mai facă absolut nimic. Trebuie să stea doar în pat şi are voie să mearga doar la baie. Sara vrea să vină mult prea repede pe lume, însă noi trebuie să ne asigurăm că va mai sta un pic în burtica mamei pentru că nu au trecut decaât 30 de săptămâni de sarcină.

Având în vedere aceste aspecte, începând de ieri mi-am luat în serios job-ul de casnic, însă abia astăzi pot spune că am “intrat în pâine“. Curăţenie, spălat, mâncare şi cel mai nasol … spălat vase :). Totuşi, nu pot spune că sunt activităţi care îmi displac pentru că măcar acum ştiu unde se află fiecare lucru din casă :). În plus, am învăţat cum se foloseşte maşina de spălat :)!

Eu sper ca totul să fie bine şi Sara să vină pe lume atunci când este pregătită 100% să facă asta. Restul sacrificiilor se fac fără probleme, însă nu pot spune că totul e la fel.

Voi aţi fost în astfel de situaţii (întrebare pentru bărbaţi :))?

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

3 comentarii la „Sunt casnic :)”

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend