Sunt bonă :)

Te interesează crypto? Am un articol actualizat aici despre cum cumperi crypto și de unde cumperi crypto sigur, simplu și rapid.

Săptămâna asta sunt bonă sau super daddy cum se mai zice :) Soția mea este plecată într-o delegație cu serviciul, iar mie îmi revine frumoasa sarcină de a petrece mai mult timp cu fiica mea Sara. Vârsta de 1 an și 9 luni este o vârstă interesantă la un copil. Mă bucur totuși că am ajutor din partea bonei care e o doamnă super și din partea părinților mei care sunt cei mai tari părinți din lume. Stați liniștiți, voi încerca să nu neglijez nici partea de online, deși cred că voi fi un pic mai puțin prezent decât de obicei. Sara mama

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

2 comentarii la „Sunt bonă :)”

  1. las ca-i bine, am inteles eu din surse ca ai o relatie deosebita cu Sara…inseamna ca fost fericirea ei, desi fireste ii este dor de mami,fiindca nimeni nu o poate substitui.

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend