Sara a împlinit o lună

Te interesează crypto? Am un articol actualizat aici despre cum cumperi crypto și de unde cumperi crypto sigur, simplu și rapid.

Pe 14 iulie 2012, fiica mea, Sara, a împlinit o lună de viaţă. Mulţi dintre cei care îmi urmăreau sau încă îmi urmăresc blogul ştiu că pe 14 iunie 2012 soţia mea a născut o minune de fată care ne-a umplut timpul până acum şi sunt convins că ni-l va umple în continuare. De asta n-am să fac un articol de rahat în care să-mi cer scuze că am lipsit de pe blog. Şi chiar dacă nu aş fi avut motive bine întemeiate, tot nu aş fi făcut un articol cu scuze că am lipsit de pe blog. Ştiţi voi, genul ală de articol penibil. Nu eu :).

Iar dacă titlul acestui articol anunţă că Sara Maria Ursan a împlinit o lună, atunci vă invit să vedeţi ce tort i-am făcut cumpărat :D.

Tort Sara la 1 luna

Mai multe poze de la ziua ei puteţi vedea chiar aici, la ea pe blog :).

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

5 comentarii la „Sara a împlinit o lună”

Comentează la acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend