Samsung lansează GALAXY Gear, un dispozitiv portabil pentru mai multă mobilitate și libertate în comunicare

Universul Samsung GALAXY se extinde cu un nou device-GALAXY Gear. București, 4 septembrie 2013 – Samsung Electronics Co., Ltd. a anunțat lansarea GALAXY Gear, dispozitivul perfect care se transformă într-un partener de viață ideal. Acesta face parte din universul Samsung GALAXY. Samsung GALAXY Gear îmbină conectivitatea cu funcțiile smart, alături de inovații tehnologice, într-un dispozitiv premium care devine accesoriul perfect pentru orice pasionat de tehnologie.

„Poziția de lider pe care Samsung o ocupă în tot ce înseamnă inovații ale dispozitivelor smart, reflectă angajamentul nostru față de consumatori, care își doresc ca viața lor să fie mai ușoară și mai plăcută. Samsung GALAXY Gear le oferă oportunitatea utilizatorilor de a integra inovațiile tehnologie în ritmul vieții de zi cu zi și deschide noi orizonturi în ceea ce privește integrarea tehnologiei în fashion, pentru a dezvolta device-uri ce pot fi purtate ca accesorii.” a afirmat JK Shin, CEO și Președinte al IT & Mobile Division în cadrul Samsung Electronics. „Samsung GALAXY Gear oferă un răspuns la nevoia utilizatorilor de a verifica în mod constant dispozitivele smart pentru a fi la curent cu noutățile. Astfel, acesta oferă o libertate smart în mișcări, utilizatorul putând oricând să aleagă modalitatea în care se conectează cu cine dorește, unde dorește și când dorește.”

O nouă experiență a mobilității în comunicare

Samsung GALAXY Gear le oferă utilizatorilor oportunitatea de a se bucura de prezent și de a fi permanent conectați cu device-urile Galaxy. Cu ajutorul dispozitivului, aceștia pot primi notificări referitoare la cele mai recente mesaje primite, apeluri și mail-uri, alături de alerte, astfel că utilizatorii pot previzualiza acele mesaje, precum și accepta sau respinge discret apelurile. Când un mesaj primit necesită mai mult decât o privire rapidă, utilizatorii își pot lua pur și simplu dispozitivele Samsung GALAXY și funcția Smart Relay va afișa imediat întregul conținut pe ecran.

Control vocal

Difuzorul încorporat permite realizarea apelurilor hands-free cu ajutorul dispozitivului GALAXY Gear, păstrând în același timp device-ul conectat. De exemplu, un utilizator care iese de la cumpărături cu mâinile ocupate, poate efectua un apel cu ajutorul GALAXY Gear, fără să atingă ecranul. Mai mult, posesorii de GALAXY Gear pot elabora mesaje, pot marca evenimente în calendar, pot seta alarme și pot verifica starea vremii, prin intermediul funcției S Voice.

Surprinde fiecare moment

Alături de funcțiile smart, Samsung GALAXY Gear introduce noi funcții surprinzătoare care le oferă utilizatorilor oportunitatea de a surprinde cele mai importante momente. Cu ajutorul funcției Memographer și al camerei de 1,9 megapixeli, cei aflați mereu în mișcare pot realiza atât fotografii, cât și clipuri video pentru a crea repede note vizuale ale celor mai importante și interesante informații pe care le întâlnesc. În plus, acestea pot fi împărtășite cu cei dragi prin intermediul rețelelor de socializare. Mai mult, funcția Voice Memo le permite utilizatorilor să înregistreze gânduri sau conversații și să salveze acele înregistrări sub formă de text pe dispozitivele GALAXY.

Mai multe funcții pentru mai multă mobilitate

Datorită noului Samsung GALAXY Gear, utilizatorii se pot bucura de o gamă variată de funcții oferite de noul accesoriu. Funcția Auto Lock securizează automat și smartphone-ul, în momentul în care acesta este la o distanță mai mare de 1,5 metri de telefon. În momentul în care telefonul este din nou în raza de proximitate, Samsung GALAXY Gear îl deblochează, astfel încât informațiile să fie mereu în siguranță. Funcția Find My Device este utilă pentru a afla locul în care se află telefonul sau alte dispozitive smart care în momentul activării funcției transmit semnale sonore și luminoase. În plus, datorită noului dispozitiv Samsung GALAXY Gear, utilizatorii pot controla melodiile redate de dispozitivele din universul GALAXY. Mai mult, GALAXY Gear poate fi folosit și ca pedometru pentru a ține evidența activităților fizice și a performanțelor cuantificate în numărul de calorii arse, în numărul de pași sau în distanțele parcurse.

Ceas și accesoriu definitoriu

Samsung GALAXY Gear este un accesoriu definitoriu prin liniile elegante. Design-ul rafinat și finisajele de înaltă calitate conturează imaginea unei bijuterii de lux care poate fi asortată oricărei ținute. Forma rotunjită a Galaxy Gear îmbracă elegant încheietura mâinii. De asemenea, interfața poate fi personalizată cu ușurință. Dispozitivul oferă 10 opțiuni de afișare a orei, iar pentru mai multe variante utilizatorii pot descărca interfețe adiționale prin intermediul Samsung Apps. Experiența GALAXY Gear poate fi personalizată până la cel mai mic detaliu pentru că utilizatorii pot alege din șase culori vibrante: Jet Black, Mocha Gray, Wild Orange, Oatmeal Beige, Rose Gold și Lime Green.

Samsung GALAXY Gear va fi lansat împreună cu GALAXY Note 3 în mai mult de 140 țări începând cu data de 25 septembrie 2013.

Samsung GALAXY Gear poate fi testat la standul Samsung ce va fi deschis în cadrul IFA Berlin în perioada 6-11 septembrie 2013. Pentru mai multe detalii despre produs, vizitați  www.samsungmobilepress.com sau m.samsungmobilepress.com.

Declarații ale partenerilor:

[Evernote] Phil Libin, CEO

„Potențialul acestor dispozitive ce pot fi purtate sub formă de accesorii este incredibil de mare. Evernote are ca obiectiv identificarea informațiilor pe care utilizatorii le caută, ce pot influența stilul de viață, transformându-l într-unul smart. Pentru noi este foarte important să fim implicați în elaborarea unor soluții smart precum Samsung GALAXY Gear, astfel încât să întâmpinăm de fiecare dată nevoile clienților. Astfel, ne dorim să înțelegem modalitatea în care utilizatorii primesc informații și momentul în care le parcurg, cu ajutorul unor astfel de dispozitive.” Phil Libin, CEO, Evernote

[Glympse] Bryan Trussel, Co-fondator & CEO

„Samsung setează un nou standard pentru dispozitivele care pot fi purtate ca accesorii, pentru că oferă funcții de top alături de un design uimitor. Posibilitatea de a indentifica locul în care sunt dispozitivele reprezintă o funcție perfecta pentru un ceas, care să îi ajute pe utilizatori. De aceea suntem extrem de încântați să fim partenerii Samsung, liderul pe zona de inovație.”

[Path] Dave Morin, CEO

„Soluțiile dezvoltate de Path sunt ideale pentru un dispozitiv portabil precum cel lansat de Samsung. Astfel, utilizatorii pot fi la curent cu cele mai importante notificări și pot împărtăși conținut relevant cu cei dragi,” a afirmat Dave Morin. „Datorită camerei integrate și ecranului tactil, utilizatorii pot realiza fotografii cu ușurință și pot comunica rapid cu prietenii, împărtășind în același timp detalii despre locul în care se află. Suntem încântați să putem contribui cu expertiza companiei noastre la dezvoltarea noului dispozitiv.”

Specificații tehnice Samsung GALAXY Gear

Procesor

 800 MHz

Display

 1,63 inci (41,4mm) Super AMOLED (320 x 320)

Cameră foto

Senzor BSI 1,9 Megapixeli, Auto Focus / Sound & Shot

Video

Codec: H.264Format: MP4HD(720p) Redare și înregistrare

Audio

Codec: AACFormat : M4A

Funcții

 Atooma este o platformă inteligentă care transformă Samsung GALAXY Gear într-un dispozitiv smart.
Banjo le oferă utilizatorilor oportunitatea de a fi la curent cu noutățile de la nivel global.
Funcția Evernote ajută la salvarea informațiilor esențiale surprinzând imagini importante.
Glympse permite oamenilor să împărtășească detalii despre locația în care se află, în timp real, permițând celor dragi să urmărească mișcările utilizatorului care poartă dispozitivul.
 Aplicația eBay le permite utilizatorilor să efectueze tranzacții pe eBay în timp real.
Line este un serviciu de mesagerie disponibil în 230 de țări din întreaga lume.
MyFitnessPal contorizează cuantumul de calorii consumate și rezultatele exercițiilor fizice, pentru o evidență clară.
Aplicația Path este dezvoltată pentru a-i aduce pe utilizatori mai aproape de cei dragi.
Pocket este o aplicație prin intermediul căreia utilizatorii pot salva informații pentru a le parcurge ulterior pe dispozitivele din universul GALAXY.
RunKeeper este un antrenor personal care contorizează distanțele alergate. 
Aplicația TripIt îi ajută pe utilizatori să își organizeze planurile de vacanță.
Vivino Wine Scanner îi ajută pe iubitorii de vin să identifice soiul, printr-o simplă fotografie.

 

Servicii

Samsung

Samsung Apps
ChatON

Alte funcții

Smart Relay, S Voice, Memographer, Voice Memo
Auto Lock, Find My Device, Media Controller, Pedometer, Stopwatch, Timer
Funcții de siguranță: În situații de urgență utilizatorii pot apăsa butonul de deschidere a dispozitivului de trei ori, iar informațiile despre locul în care se află acesta sunt automat împărtășite cu persoanele din lista de contacte.
2 Microfoane, 1 Difuzor

Conectivitate

Bluetooth® v 4.0 + BLE

Senzori

Accelerometer, Gyroscope

Memorie

Memorie internă 4GB + 512 MB (RAM)

Dimensiuni

36,8 x 56,6 x 11,1 mm, 73,8g

Baterie

Baterie Standard Li-ion 315mAh

* Disponibilitatea Samsung Hub și Google service poate diferi în funcție de țară.

* Toate funcțiile, caracteristicile, specificațiile și alte informații despre produs oferite în acest document, inclusiv, dar nu limitat la, beneficii, design, stabilirea prețurilor, componente, performanță, disponibilitate, și capacități ale produsului pot fi modificate fără notificare sau alte obligații.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co, Ltd. este un lider mondial în tehnologie, deschizând noi posibilități pentru oamenii de pretutindeni. Prin inovare și descoperire neîncetată, transformăm lumea televizoarelor, smartphone-urilor, calculatoarelor personale, imprimantelor, camerelor video, aparatelor casnice, sistemelor de LTE, dispozitivelor medicale, semiconductorilor și soluțiilor cu LED-uri. Avem 270,000 de angajați din 79 de țări, cu vânzări anuale de peste 187,8 miliarde dolari (US). Pentru a descoperi mai multe, vă rugăm să vizitați www.samsung.com.

Un comentariu la „Samsung lansează GALAXY Gear, un dispozitiv portabil pentru mai multă mobilitate și libertate în comunicare”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.