Samsung Galaxy Note 4 nu pare asa mare comparativ cu asteptarile mele

Te interesează crypto? Am un articol actualizat aici despre cum cumperi crypto și de unde cumperi crypto sigur, simplu și rapid.

Samsung Galaxy Note 4 este disponibil de ceva vreme (oficial) și în România. Acum două zile am avut ocazia să pun mâna pe unul și să-i fac câteva poze. Nu l-am testat, nu m-am jucat pe el, nu știu să vă spun mai multe. Pot doar să afirm că nu e așa mare pe cum mă așteptam. Faptul că l-au făcut mai subțire e un atu care m-a făcut să-mi placă atunci când l-am ținut în mână. Acum nu știu ce să zic, ori am început să mă obișnuiesc cu telefoane din ce în ce mai mari, ori îmi caut motive ca să-mi iau Nexus 6 (care e și mai mare). Samsung Galaxy Note 4 are un preț pe măsură, însă pentru fanii adevărați ai seriei nu va fi un impediment.Samsung Galaxy Note 4 poza 1 Samsung Galaxy Note 4 poza 2 Samsung Galaxy Note 4 poza 3 Samsung Galaxy Note 4 poza 4 Samsung Galaxy Note 4 poza 5

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Comentează la acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend