Samsung Galaxy Note 4 nu pare asa mare comparativ cu asteptarile mele

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Samsung Galaxy Note 4 este disponibil de ceva vreme (oficial) și în România. Acum două zile am avut ocazia să pun mâna pe unul și să-i fac câteva poze. Nu l-am testat, nu m-am jucat pe el, nu știu să vă spun mai multe. Pot doar să afirm că nu e așa mare pe cum mă așteptam. Faptul că l-au făcut mai subțire e un atu care m-a făcut să-mi placă atunci când l-am ținut în mână. Acum nu știu ce să zic, ori am început să mă obișnuiesc cu telefoane din ce în ce mai mari, ori îmi caut motive ca să-mi iau Nexus 6 (care e și mai mare). Samsung Galaxy Note 4 are un preț pe măsură, însă pentru fanii adevărați ai seriei nu va fi un impediment.Samsung Galaxy Note 4 poza 1 Samsung Galaxy Note 4 poza 2 Samsung Galaxy Note 4 poza 3 Samsung Galaxy Note 4 poza 4 Samsung Galaxy Note 4 poza 5

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend