Nu, nu mă refer la Oţelul Galaţi în acest articol pentru că nu e cazul. Mă refer la frumoasa competiţie BlogWars 2013 care a ajuns la ultima etapă: Finala BlogWars, în care cei doi bloggeri care au ajuns până acolo vor scrie despre minunatul laptop-tabletă Asus Taichi.

vot-blogwars3-etapa-9-jurat-okey-500x320Partea faină (cine ar fi crezut?) este că cei doi bloggeri finalişti sunt gălăţeni. Este vorba despre mine :) şi despre Iulia de la Octocat.org.

Eu trebuie să mă înclin şi să mulţumesc din nou bloggerilor juraţi pentru sprijinul constant oferit prin note mari. Fără aprecierea lor nu aş fi ajuns aici oricât de bine aş fi scris. Pentru că oricât de bine aş fi scris, dacă nu erau ei ca să jurizeze, n-aveam nici o şansă la finală. În plus, notele mari oferite de bloggerii juraţi m-au făcut să obţin şi un nou record în istoria competiţiilor BlogWars de până acum: cele mai multe locuri 1 obţinute de la juraţi în etapele de concurs.

Indiferent ce se va întâmpla în finală, eu mă declar deja împlinit datorită rezultatelor obţinute până acum şi datorită certitudinii că titlul de câştigător BlogWars 3 va ajunge la Galaţi. Va fi o finală „de plăcere” atât pentru mine cât şi pentru Iulia. Sunt ferm convins de asta.

Şerban, campionul ediţiei BlogWars din 2011, a trecut acum în tabăra juraţilor şi se va bucura de articolele şi emoţiile marii finale alături de noi şi alături de ceilalţi bloggeri care au gustat din plăcerea unei astfel de competiţii. Au fost foarte multe articole care au adus un mare plus de valoare binemeritată brandului Asus şi agenţiei Thinker Media, agenţie care stă în spatele proiectului BlogWars. După cum spuneam şi cu puţin timp în urmă, mulţi dintre bloggerii care au participat anul acesta la BlogWars, dar n-au apucat să ajungă printre cei 10 finalişti, vor fi cu siguranţă în cei 10 finalişti de la BlogWars 4. Cel mai important este să continue cu încredere şi să scrie cum le place, când le place şi despre ce le place.

Asus Taichi este un laptop care ne-ar permite să scriem articolul finalist împreună. Pentru că locuim amândoi în Galaţi şi pentru că Iulia poate scrie liniştită, în legea ei, de pe tastatura fizică, cât eu scriu liniştit, în legea mea, de pe al doilea ecran, cel tactil. Nu ştiu cât de confortabil ar fi, dar cert este că se poate :).

În plus, aşa cum am promis la începuturile acestei ediţii BlogWars, eu şi Iulia ne vom lupta în articole împreună. Vom ieşi la bere într-un loc cu wireless bun şi ne vom apuca de scris articolele finaliste acolo (promit că 2-3 poze tot facem face Iulia). Ăsta va fi un bun prilej să ne cunoaştem şi personal, mai ales că locuim în acelaşi oraş aflat la malul Dunării şi n-am apucat să bem până acum o bere împreună.

Acestea fiind spuse, sper din tot sufletul să am parte de tot aceeaşi susţinere din partea bloggerilor juraţi şi în finală. De fapt, finala este singurul moment al competiţiei când decizia aparţine 100% bloggerilor juraţi. Ne citim vineri la ora 19:00, când se va publica automat articolul meu pentru finală.


Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  13 replies to "Să vină cupa la Galaţi!"

  • D-Petre

   Felicitari si tie si Iuliei … imi pare rau pentru Serban dar asa-i in competitie … ca la „Nemuritorii” – pana la final trebuie sa ramana doar unul :).

   P.S. – Vrea sa vad un filmulet facut la confruntarea finala.

   • Gabriel Ursan

    Filmulet nu cred :). Poze s-ar putea :).

    • D-Petre

     Pai nu cred ca e necesar chiar sa scrieti „face-to-face” articolele … poate ca o scurta intalnire pentru a le publica concomitent, de la aceeasi masa ar fi suficient. Si toata aceasta intalnire sa o transformati intr-un fel de blogmeet unde sa va intalniti mai multi galateni, braileni etc. si cineva sa filmeze momentul publicarii articolelor.

    • Iulia Kelt

     Poze sigur…! Eu le fac! :D

  • Soacra

   Stiam ca vei ajunge in finala… Iar Iulia a scris un artcol f fain in runda 9 deci…. Va felicit pe amandoi!

   Sa vedem acum…. Eu pe cine votez? :)

   • Gabriel Ursan

    Multumesc Serban! Sper sa iasa ceva ok si in acest ultim articol!

   • Iulia Kelt

    Votezi articolul care se apropie cel mai mult de gusturile tale, Serban! :D Oricum ar fi, amandoi suntem castigatori. Dar, fie vorba intre noi ca pana si eu il vad pe Gabi castigator la ce stecher are la public! :D

  • MATYAS DENES

   SINCERE FELICITARI,STIMATE GABRIEL!!!

  • Pato Basil

   Felicitari amandurora! Succes in ultima batalie!

   • Gabriel Ursan

    Multumim Pato! Joi seara bere, poze si un pic de blogmeet cu Iulia ;)? Iulia, tu ce zici (daca esti pe faza aici, daca nu te abordez eu pe Facebook ;)?).

  • Yamasha

   bafta! am urmarit articolele cat de cat…chiar daca nu prea le-am comentat :D

   • Gabriel Ursan

    Multumesc! Stiu ca ai urmarit. Si eu fac la fel de multe ori pe blogul tau. Uneori imi rezerv timp doar o data pe sapatamana ca sa comentez celor din blogroll.

Comentează la acest articol