Respect LVA Galați

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


LVA este cel mai bun liceu din Galați. Probabil unul dintre cele mai bune licee din România. Din liceul ăsta ies mulți oameni deștepți. Mai deștepți decât cred ei că sunt. Oameni care probabil vor schimba lumea în bine. Oameni care probabil vor inova de nu-i adevărat. LVA este abrevierea la Liceul Vasile Alecsandri – denumire oficială Colegiul ”Național” Vasile Alecsandri Galați. Nu, eu n-am absolvit acest liceu. Dar marți mă voi găsi cu niște viitoare genii ale acestui liceu în proiectul ”Școala altfel”. Recunosc că sunt emoționat. Sper doar să nu-i plictisim :). În altă ordine de idei, marți, o parte din elevii LVA vor vizita locația asta în care voi fi și eu un pic. Sper să plece de acolo cu informații interesante despre sănătate. Sănătatea îi face să fie mai buni. Mai mult.


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

3 comentarii la „Respect LVA Galați”

  1. „Viitoare genii”?
    Ce exprimare! Cred ca geniu esti sau nu esti.
    Stii aia a lu’ Margineanu: „Jeana nu e moarta, Jeana se transforma” :)))

    Răspunde
  2. Nu poti fi un geniu in matematica daca nu inveti matematica. Si nici un mare fizician fara sa stii legea lui Ohm. Asa ca poti fi un copil inteligent, dar fara educatie nu cred ca poti deveni „geniu”. Pana si Leonardo da Vinci a studiat pictura, sculptura, anatomie pana a ajuns la artistul desavarsit pe care il stim toti.

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend