LVA Galati

Respect LVA Galați

LVA este cel mai bun liceu din Galați. Probabil unul dintre cele mai bune licee din România. Din liceul ăsta ies mulți oameni deștepți. Mai deștepți decât cred ei că sunt. Oameni care probabil vor schimba lumea în bine. Oameni care probabil vor inova de nu-i adevărat. LVA este abrevierea la Liceul Vasile Alecsandri – denumire oficială Colegiul ”Național” Vasile Alecsandri Galați. Nu, eu n-am absolvit acest liceu. Dar marți mă voi găsi cu niște viitoare genii ale acestui liceu în proiectul ”Școala altfel”. Recunosc că sunt emoționat. Sper doar să nu-i plictisim :). În altă ordine de idei, marți, o parte din elevii LVA vor vizita locația asta în care voi fi și eu un pic. Sper să plece de acolo cu informații interesante despre sănătate. Sănătatea îi face să fie mai buni. Mai mult.

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

3 Comentarii

 • Ioana

  Reply Reply 17/04/2016

  „Viitoare genii”?
  Ce exprimare! Cred ca geniu esti sau nu esti.
  Stii aia a lu’ Margineanu: „Jeana nu e moarta, Jeana se transforma” :)))

 • Catalin fdd

  Reply Reply 04/05/2016

  Nu poti fi un geniu in matematica daca nu inveti matematica. Si nici un mare fizician fara sa stii legea lui Ohm. Asa ca poti fi un copil inteligent, dar fara educatie nu cred ca poti deveni „geniu”. Pana si Leonardo da Vinci a studiat pictura, sculptura, anatomie pana a ajuns la artistul desavarsit pe care il stim toti.

Leave A Response

* Denotes Required Field