Recomandare fotografi Galați pentru nunți, botezuri sau evenimente

Când cauți o recomandare fotografi Galați, cel mai probabil apelezi la o cunoștință care a avut nunta și îți prezintă un fotograf pe care îl recomandă. O altă variantă este să întrebi pe grupuri și să obții multe referințe. Sau să citești acest articol :)

La un moment dat, mi-am dat seama că mă cunosc cu mulți fotografi buni din Galați, așa că dacă ești în căutarea unui fotograf bun din Galați, acesta este articolul potrivit. Cu o parte dintre ei sunt prieten, dar nu am lăsat subiectivitatea să intervină prea mult :)

De ce să alegi un fotograf bun

De ce să alegi un fotograf bun

Din punctul meu de vedere (om normal, care nu are treabă cu fotografia), alegerea unui fotograf bun este importantă din două motive foarte simple:

 1. Evenimentul respectiv va avea loc o singură dată (chair dacă te vei căsători de mai multe ori sau vei avea mai mulți copii :)). Și vrei amintiri care să surprindă esența.
 2. Vrei să trăiești evenimentul respectiv fără griji. Vrei să privești evenimentul respectiv prin ochii tăi, fără să te gândești ca s-ar putea să ai niște amintiri slabe.

Cum alegi un fotograf bun din Galați?

Cum alegi un fotograf bun din Galați

Probabil așa alegi un fotograf bun oriunde în România, nu doar când cauți o recomandare de fotograf Galați, dar probabil că te-ai prins deja că repet acest cuvânt ca acest articol să fie indexat mai bine în motoarele de căutare și să fie găsit acolo :) – adică să fie util.

Cel mai important aspect este să te uiți la portofoliul acestui fotograf și să vezi dacă îți place ce a făcut până acum. Unii fotografi abordează perspective mai îndrăznețe, alții mai conservatoare, unii mizează mai mult pe decoruri, alții mai mult pe tehnologie etc.

Apoi, este important să și discuți telefonic cu fotograful respectiv înainte și să vezi dacă aveți chimie și vă înțelegeți. Unii clienți sunt obsedați de control și vor să controleze fiecare detaliu. Alți clienți lasă la latitudinea fotografului abordarea artistică. Repet, chimie.

Recomandare fotografi Galați – listă

Recomandare fotografi Galati

Mai jos voi face o listă cu recomandări de fotografi din Galați. Voi pune și un link către site-ul sau profilul lor de Facebook, ca să puteți să dați de munca lor și să vedeți un portofoliu. Ordinea în care menționez aceste nume nu are relevanță. Nu este un top.

Mențiune: sunt convins că există mulți fotografi buni în Galați, însă pe unii dintre ei nu îi cunosc personal sau nu am lucrat cu ei, așa că nu îi pot menționa. Acest articol a fost făcut din propria mea inițiativă pentru a ajuta și fotografii și clienții care caută.

De notat și faptul că o parte dinte fotografii din Galați menționați mai sus se pot ocupa și cu fotografie de produs, proiecte artistice, videografie ce include regie și editare video, filmări cu drona etc. Dacă aveți o astfel de nevoie, recomand să-i abordați.

P.S.: Dacă aveți și alte recomandări de fotografi buni din Galați cu care ați lucrat personal și pe care îi puteți recomanda cu exemple sau argumente, simțiți-vă liberi să lăsați un comentariu mai jos la acest articol, pentru că oamenii citesc comentariile :)

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

6 comentarii la „Recomandare fotografi Galați pentru nunți, botezuri sau evenimente”

 1. Cred că e important de luat în calcul tipul de fotografie pe care le face fiecare. Ce fel de poze te aștepți să primești.

  Eu îl recomand pe Ciprian Dan Neculai ciprianneculai.com pentru stilul lui, nici nu-ti dai seama că ești pozat.

  Răspunde
 2. Subscriu. Aș adăuga discuției un pic de pregătire în cuplu sau cu cine dorești să pozezi vis-a-vis de așteptări pe care să le comunici fotografului. Sunt clienți care își doresc foarte mult poze “perfecte”, regizate, încadrate, la panou etc, alții își doresc doar instantanee și lista poate continua. Un alt punct forte fotografilor enumerați (revin cu completări și listei), din experiența de lucru cu o parte dintre ei, este că te pot ajuta să îți dai seama și de ce îți dorești dacă nu știi încă. Este frustrat de ambele părți să te trezești că nu ai anumite cadre sau nu s-a surprins ce îți doreai doar pentru că nu ai comunicat eficient. Bine, pe de altă parte, dacă vei apela la oricare dintre cei menționați, șansele de a fi dezamăgit sunt destul de mici.
  Gabriel, adaugă-i și pe băieții de la 35media: Daniel Chetroni si Liviu Pazargic. 😉

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.