Purtati naibii centura aia de siguranta

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Treaba aia conform căreia centura de siguranță te poate ucide dacă o porți este un mit. Te poate ucide probabil doar dacă ai scaunul dat atât de tare pe spate încât la un eventual impact ți-ar reteza capul. Orice chestie folosită incorect e clar că poate produce mai mult rău decât bine. De ce zic că este un mit? Păi, nu e chiar un mit, dar hai să-i spunem probabilitate, statistică, cum vreți voi. Pentru că există o probabilitate foarte mare ca într-un accident în care ai muri cu centura de siguranță pusă, să mori și fără să fi purtat centura de siguranță. Centura de siguranță e bună, te ține în airbag-uri în caz de ceva. M-am obișnuit cu ea. E pur și simplu obișnuință. În rest, dacă refuzi să îți iei măsurile minime necesare de protecție (în general, nu numai la volan) mai devreme sau mai târziu, selecția naturală nu te va ierta. Vă rog să citiți acest articol pentru niște detalii relevante, prezentate pe un caz real, din păcate tragic și întâmplat relativ recent.centura de siguranta

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Un comentariu la „Purtati naibii centura aia de siguranta”

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend