Promoții tratamente estetică corporală și facială

Chiar dacă promoția aBeauty clinique despre care am să vă povestesc în cele ce urmează se încheie la sfârșitul lunii ianuarie 2014, consider că niciodată nu e prea târziu să lansez această informare și pe blogul meu.

Pe scurt, este vorba despre un program de reduceri care se face doar în prima lună din an pentru anumite tratamente faciale și corporale. În calitate de blogger partener aBeauty clinique ar fi culmea să nu vă dau mai multe detalii, nu :)? Conceptul e simplu: există un număr limitat de pachete de tratamente pentru care se oferă reduceri. Spre exemplu, dacă au fost 30 de pachete de slăbire prin criolipoliză, în momentul când au fost vândute toate (ceea ce și cred că s-a întâmplat – merită totuși întrebat) programul de reduceri pentru acel pachet se epuizează înainte de sfârșitul lunii care marchează finalul programului special de început de an.

Intraceuticals este cel mai bun tratament facial neinvaziv din lume. Cu ajutorul oxigenului hiperbaric, substanțele de tratament sunt introduse prin infuzie în profunzimea pielii. Nu are rost să detaliez prea multe pentru că veți găsi destule pe internet despre Intraceuticals. Pot să vă spun doar că acest tratament facial este realizat cu regularitate de personalități precum Madonna, Justin Timberlake, Eva Longoria, Victoria Beckham etc. Până pe 31 ianuarie pachetele de 5 ședințe Intraceuticals (Rejuvenate, Opulence sau Atoxelene) beneficiază de o reducere totală de 800 lei. Reamintesc că e vorba doar de un program special de început de an pentru că în mod normal nu există astfel de reduceri.

VelaSmooth Pro este un aparat care ajută la remodelare corporală, reducere în circumferință și combatere a celulitei. Este singurul aparat din lume care folosește simultan 4 tehnologii: role mecanice de drenaj, vacuum pulsat, infraroșu și rediofrecvență bipolară. Este vârf de gamă în clasa sa și nici măcar nu poate fi comparat cu alte aparate care v-ar putea părea similare. Până pe 31 ianuarie pachetele de 6 ședințe full body (1,5 h / ședință) beneficiază de 900 lei reducere.

Criolipoliza este tot un tratament de remodelare corporală și reducere în circumferință care de data asta funcționează pe principiul înghețării acizilor grași. Practic, timp de 70 de minute, aplicatorii trag cu vacuum zona acționată și o îngheață până la -8 grade Celsius (se protejează cu material și gel anti-îngheț, stați liniștiți :)). În 3 săptămâni, 3 din 4 tipuri de acizi grași sunt distruși în urma înghețului, iar în decurs de 1 – 2 luni încep să se vadă rezultate. Criolipoliza se combină și se completează foarte bine cu VelaSmooth Pro. O ședință de criolipoliză în cadrul programului actual este cu 630 lei mai ieftină.

Mai merită să menționez că și tratamentele faciale mai accesibile sunt reduse ca preț, respectiv peeling-ul chimic și microdermabraziunea cu diamante. Un pachet de două ședințe de peeling facial chimic costă cu 298 lei mai puțin, iar o ședință de microdermabraziune costă cu 69 lei mai puțin. Pentru mai multe detalii și eventual rezervarea unui tratament vă rog să contactați direct reprezentanții aBeauty clinique Galați telefonic la 0748884160 sau prin email la galati@abeauty.ro – aBeauty clinique Galați se află pe strada Brăilei numărul 78, în spațiul acela mare de la parterul blocului BR4A (în diagonală cu Trei Star – oricum, când începeți să urcați strada Brăilei dacă întoarceți capul spre dreapta nu aveți cum să nu observați clinica). Programul special de reduceri se desfășoară doar până pe 31 ianuarie 2014 inclusiv.

Intraceuticals

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

2 comentarii la „Promoții tratamente estetică corporală și facială”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.