Proiectoarele de ceață se folosesc când e ceață

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Repetă asta în gând dacă ești conducător auto: proiectoarele de ceață se folosesc doar când e ceață, proiectoarele de ceață se folosesc doar când e ceață, proiectoarele de ceață se folosesc doar când e ceață. Când e ploaie nu se folosesc proiectoarele de ceață. De ce? Simplu. Când șoseaua este udă, lumina se reflectă mai mult ca de obicei. Și deranjezi. Rău. Eu ca eu cu mașină mică, dar întrebați-i pe șoferii de TIR sau de camion cât de mult îi deranjează. Și după aia vei înțelege că nu e nevoie să aprinzi proiectoarele de ceață când plouă. Se numesc proiectoare de ceață tocmai pentru faptul că se folosesc atunci când e ceață. Iar când e ceață nu plouă. Dacă se foloseau când plouă, se numeau proiectoare de ploaie, nu proiectoare de ceață. Înțelegi? Dacă nu știi exact cum se folosesc farurile iată un articol bun aici. Citește-l.

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

2 comentarii la „Proiectoarele de ceață se folosesc când e ceață”

  1. Pe timp de ceata, daca ma aflu pe strada, am un obicei in a-i numara pe cei care merg cu farurile stinse (complet, nu proiectoare, nu pozitii, nu nimic). Mi-a iesit o medie cam de unul din cinci. Printr-o coincidenta, marea majoritate BMWuri de Bulgaria si dubite de maxi taxi. Am citit pe undeva si explicatia unuia: face economie la combustibil (WTF!!!)

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend