Repetă asta în gând dacă ești conducător auto: proiectoarele de ceață se folosesc doar când e ceață, proiectoarele de ceață se folosesc doar când e ceață, proiectoarele de ceață se folosesc doar când e ceață. Când e ploaie nu se folosesc proiectoarele de ceață. De ce? Simplu. Când șoseaua este udă, lumina se reflectă mai mult ca de obicei. Și deranjezi. Rău. Eu ca eu cu mașină mică, dar întrebați-i pe șoferii de TIR sau de camion cât de mult îi deranjează. Și după aia vei înțelege că nu e nevoie să aprinzi proiectoarele de ceață când plouă. Se numesc proiectoare de ceață tocmai pentru faptul că se folosesc atunci când e ceață. Iar când e ceață nu plouă. Dacă se foloseau când plouă, se numeau proiectoare de ploaie, nu proiectoare de ceață. Înțelegi? Dacă nu știi exact cum se folosesc farurile iată un articol bun aici. Citește-l.

Doar pentru oameni de marketing online open minded și fără prejudecăți care știu cât de cât limba engleză și vor mai mult. This is my simple funnel. Dacă nu, ignorați mesajul ăsta și citiți blogul, că mai sunt și alte articole :)

Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  2 replies to "Proiectoarele de ceață se folosesc când e ceață"

  • Andrei Daniel

   Din pacate, cei cu proiectoare de ceata folosite pe timp de ploaie, nu pot citi articolul tau, pentru ca nu au proiectoarele de ceata la indemana!

  • Catalin fdd

   Pe timp de ceata, daca ma aflu pe strada, am un obicei in a-i numara pe cei care merg cu farurile stinse (complet, nu proiectoare, nu pozitii, nu nimic). Mi-a iesit o medie cam de unul din cinci. Printr-o coincidenta, marea majoritate BMWuri de Bulgaria si dubite de maxi taxi. Am citit pe undeva si explicatia unuia: face economie la combustibil (WTF!!!)

Comentează la acest articol