Prima zi a Sarei la FTK Explorers

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Sara a încheiat perioada de pregătire FasTraKids Signing și ieri a fost prima zi în care a stat fără noi la o oră de curs. A început programul FasTraKids Explorers, iar acest lucru presupune că participă singură la oră. Spre surprinderea mea nu a avut nici o problemă să stea singură ieri. Bine, cel mai mare merit l-a avut Cristina, instructorul FTK al Sarei, care a făcut tot posibilul ca toți copii să fie concentrați la ora de curs și să uite de părinți :). Am urmărit-o pe Sara în sala de așteptare de la FTK Galați – acolo au niște monitoare unde părinții pot observa ce se întâmplă la ore. Sunt foarte mândru de Sara și de faptul că programele FastTraKids chiar o ajută. Cu această ocazie recomand FasTraKids oricui, iar dacă aveți copii mai mici e păcat să nu se înceapă din timp (inclusiv de la 8 luni). Bineînțeles, există programe și pentru copii mai mari. Adresa și detaliile de contact FasTraKids Galați se regăsesc aici. Recomand!

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend