Prima temă din BlogWars 3, laptopuri cu touchscreen şi Windows 8

Tocmai s-a publicat aici prima temă de luptă din competiţia BlogWars 3 care ne pune deja la încercare imaginaţia.

Gândurile unor bloggeri stau deja cu siguranţă la laptopurile cu touchscreen din seria Asus VivoBook.

Asus VivoBook touch screen

Oare cum să abordez subiectul? Să fac un fel de love story? Să bag multe dialoguri amuzante? Să fiu direct la subiect şi să trag nişte concluzii inteligente? Să mă bazez pe experienţa mea în IT? Să mă bazez pe influenţa mea în online? Să dau drumul la articol fără nimic în cap şi să mă apuc pur şi simplu de scris lăsând degetele să ducă articolul la bun sfârşit după bunul lor plac? Să …?

Sunt întrebări care macină mintea oricărui combatant înrolat deja în competiţia BlogWars 3 (gen eu :)).

A … dacă n-aţi apucat însă să vă înrolaţi în BlogWars 3, încă o mai puteţi face pentru o perioadă scurtă de timp, indiferent de cât timp aveţi blogul şi de experienţa voastra.

Nu aveţi nimic de pierdut. Eu am cunoscut multe bloguri foarte bune la competiţia trecută, dar cel mai important, nişte oameni minunaţi. E o experienţă tare faină pe care o puteţi trăi dacă băgaţi datele de înrolare aici.

Revenind la Asus VivoBook, laptopuri cu touch screen, dar mai ales la Windows 8, vă prezint via Cabral câştigătorul absolut al primei bătălii din competiţia BlogWars 3.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=58ESHoanl3o?rel=0]

Atenţie, cu acest articol NU particip la prima bătălie din BlogWars 3 :). De articolul de concurs nici nu m-am apucat încă. Trebuie să mai beau câteva zile :).

6 comentarii la „Prima temă din BlogWars 3, laptopuri cu touchscreen şi Windows 8”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.