Astăzi am fost cu Sara la Grădina Botanică din Galați și am strâns niște amintiri frumoase. Inițial am zis să pun pozele direct pe Facebook, dar am considerat că blogul e ceva mult mai profund, că e la urma urmei un jurnal personal și că trebuie folosit ca atare. A fost foarte deschisă la tot ce înseamnă nou: fascinată de pești, neînfricată în fața șerpilor :) Great day!


Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  4 replies to "Prima dată cu Sara la Grădina Botanică"

  • Tudor

   Unde sunt plantele ? :D

   • Gabriel Ursan

    Bună întrebare :) N-am apucat să ajungem și în zona cu plante că se făcea târziu și trebuia să mănânce, plus că se făcea și ora de somn :) Acolo avem mult mai multe de văzut și de aceea există Duminica viitoare. Însă incinta respectivă este cunoscută în Galați drept „Grădina Botanică”.

  • Maria Elena

   Foarte bine ai facut ca ai postat pozele aici :))) ! Aici le vei avea mai aproape de suflet decat pe Facebook, parerea mea !
   Ea, adica Sara, este minunata si se observa din poze ca parca ar fi in lumea ei acolo. Nu s-a speriat, nu a p[lans…a stat zambitoare si foarte curioasa ( ca deh, este copil , este normal :) ) si te-ai ales cu niste amintiri deosebite, speciale si niste poze super !
   Abia astept sa vad si partea cu plantele…cand veti ajuge acolo ;) :)
   Felicitari, draga Gabi ! Sa fiti cu totii sanatosi !

   • Gabriel Ursan

    Multumim foarte mult Maria Elena! Daca vremea tine cu noi poate Duminica viitoare facem update la articol cu poze noi :)

Comentează la acest articol