Prima dată cu Sara la Grădina Botanică

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Astăzi am fost cu Sara la Grădina Botanică din Galați și am strâns niște amintiri frumoase. Inițial am zis să pun pozele direct pe Facebook, dar am considerat că blogul e ceva mult mai profund, că e la urma urmei un jurnal personal și că trebuie folosit ca atare. A fost foarte deschisă la tot ce înseamnă nou: fascinată de pești, neînfricată în fața șerpilor :) Great day!

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

4 comentarii la „Prima dată cu Sara la Grădina Botanică”

  • Bună întrebare :) N-am apucat să ajungem și în zona cu plante că se făcea târziu și trebuia să mănânce, plus că se făcea și ora de somn :) Acolo avem mult mai multe de văzut și de aceea există Duminica viitoare. Însă incinta respectivă este cunoscută în Galați drept “Grădina Botanică”.

   Răspunde
 1. Foarte bine ai facut ca ai postat pozele aici :))) ! Aici le vei avea mai aproape de suflet decat pe Facebook, parerea mea !
  Ea, adica Sara, este minunata si se observa din poze ca parca ar fi in lumea ei acolo. Nu s-a speriat, nu a p[lans…a stat zambitoare si foarte curioasa ( ca deh, este copil , este normal :) ) si te-ai ales cu niste amintiri deosebite, speciale si niste poze super !
  Abia astept sa vad si partea cu plantele…cand veti ajuge acolo ;) :)
  Felicitari, draga Gabi ! Sa fiti cu totii sanatosi !

  Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend