Gabriel Ursan

Pe drumuri

De obicei scriu mai des pe blog. Asta se întâmplă seara, după ce se culcă toată familia, iar unele articole sunt programate să se publice automat chiar a doua zi. Nu vă faceți griji, dacă scriu mai rar într-o anumită perioadă, asta nu înseamnă cu nu știu ce faceți :) Am fost mai mult pe drumuri în ultima perioadă și voi mai fi. Când ajung foarte târziu acasă prefer să mai fac câte un Starcraft 2, să citesc sau să dorm :) Ăsta e dezavantajul de a urmări un blogger part-time :) Stați liniștiți că tot voi reuși să scriu aproape zilnic sau măcar de 3-4 ori pe săptămână. Subiecte sunt, trebuie doar selectate și prioritizate un pic. Atât.

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

4 Comments

 • Adi

  Reply Reply 25/02/2015

  E fain că ai atâtea idei.. :D

 • Marius

  Reply Reply 25/02/2015

  Cu cât te deplasezi mai mult, cu cât iei contact cu mai mulți oameni, cu atât găsești tot mai multe subiecte… timp să fie :)

 • Irina

  Reply Reply 26/02/2015

  Si eu care credeam ca atunci cand ajungi acasa, petreci timp cu familia, speli, gatesti, mai repari ceva.. :p

Leave A Response

* Denotes Required Field