La ce trebuie să fie atenți microbiștii care joacă la pariuri live

Microbiștii care încep să joace la pariuri sportive sunt atrași imediat de mirajul pariurilor live. Acestea oferă emoții la superlativ, permit plasarea unui număr mare de bilete într-un interval scurt și creează premisele pentru un raport favorabil între câștigul potențial și risc.

O platformă performantă precum Unibet pariuri live oferă un cadru ideal pentru „live-uri”. Când spunem acest lucru, ne referim la aspectele ce îi interesează în mod special pe pariorii care obișnuiesc să mizeze pe evenimente aflate în desfășurare și la care ar trebui să fie atenți toți microbiștii:

Streaming video live

Atunci când aleg o agenție de pariuri sportive online, cei care preferă pariurile live ar trebui să verifice în primul rând dacă operatorul oferă servicii de video streaming live. Nu este indicat să fie plasate bilete pe meciuri care nu pot fi urmărite.

Cine vede partida are posibilitatea să își dea seama exact cum decurge jocul, experiența și flerul permițându-i să anticipeze cu acuratețe ce urmează să se întâmple în acel meci.

Este important ca imaginile să fie calitate, să nu aibă un delay prea mare și să nu existe întreruperi enervante. 

În trecut, erau puține agenții care ofereau un asemenea serviciu. În prezent, diferența se face la numărul evenimentelor sportive transmise în direct. Sunt operatori care oferă și peste 80.000 de meciuri într-un an, de fotbal și din alte sporturi populare sau de nișă.

pariuri sportive

Ofertă sportivă

Oferta sportivă live este cel puțin satisfăcătoare la toți operatorii licențiați de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Există diferențe în ceea ce privește piețele disponibile și numărul de opțiuni de pariere.

De exemplu, unul dintre cele mai populare pariuri în rândul celor care joacă live este cel pe evenimente petrecute într-un anumit interval de timp.

Unele agenții iau în considerare intervale de 10 minute, care implică cote mai mari, iar altele se raportează la intervale de 15 minute.

Statistici

Majoritatea meciurilor pe care se poate paria live nu beneficiază de streaming video live. Asta nu înseamnă că pariorii nu pot plasa mize mici pe ele, doar pentru distracție.

Într-un asemenea caz, este util ca pentru acele evenimente să fie oferite statistici relevante (atacuri periculoase, șuturi pe poartă, șuturi spre poartă, cornere, cartonașe, posesie).

Aceste statistici trebuie abordate totuși cu precauție, în contextul în care sunt furnizate de terți, iar operatorii nu își asumă răspunderea pentru corectitudinea lor.

Actualizarea cotelor

O platformă de pariuri live performantă nu ține cotele blocate mult timp după petrecerea unui eveniment major (gol, eliminare). Sunt agenții care blochează cotele la fiecare atac periculos și la fiecare lovitură liberă.

Această situație este foarte neplăcută pentru jucător, care, până la urmă, trebuie să aleagă alt operator.

pariuri sportive live

Timpul de înregistrare a pariului

O singură secundă de întârziere poate face diferența între un bilet câștigător și unul pierzător, de aceea este esențial ca pariorul să fie atent la timpul în care este înregistrat un bilet live.

Există și așa un delay între acțiunea reală și momentul în care ajung informațiile la microbiști. Dacă de la plasarea comenzii de plasare a pariului până la înregistrarea lui mai trec încă 5-7 secunde, este prea mult.

Unele platforme au funcția „Speed bet”, prin care biletul este înregistrat extrem de rapid, pentru o miză presetată.

Cash Out

Pariorii live utilizează cel mai des funcția Cash Out, prin care biletul poate fi închis înainte de finalizarea evenimentului. Această funcție ajută la securizarea unui profit sau la limitarea pierderilor.

Sunt în avantaj cei care joacă la agenții ce oferă Cash Out, parțial: biletul este închis doar pe o parte din miză, iar restul poate aduce câștig calculat la cota inițială.

Nu toți pariorii au suficientă stăpânire de sine să joace live. Adrenalina fiind la cote maxime, ei se pierd și nu mai respectă managementul banilor, cedând tentației de a juca la recuperare.

De asemenea, mulți cad în capcana de a juca pariuri care țin exclusiv de noroc, cum ar fi ce echipă va avea următorul out sau ce echipă va faulta prima. Asemenea bilete nu au cum să fie avantajoase pe termen lung.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.