Pareri despre David Barla și informațiile sale despre afiliere

Prima dată când am auzit de David Barla a fost când mi-a intrat pe YouTube o reclamă video cu el în care promova un sistem de venituri pasive realizate prin marketing afiliat. Programul lui se numește Libertate prin Afiliere și pare destul de atrăgător.

Prima dată recunosc că am ignorat reclamele respective pentru că scopul meu pe YouTube era altul la momentul respectiv. Eu practic marketingul afiliat de prin anul 2010, înainte să devină un cuvânt pe buzele tuturor, așa că am fost interesat să mai aflu noutăți.

Așa că am dat click pe programul Libertate prin Afiliere a lui David Barla și am urmat funnelul său de vânzare ca să văd ce promovează, ce vinde, care e sistemul, unde e șmecheria și ce produs revoluționar de îmbogățire peste noapte recomandă.

Despre Libertate prin Afiliere

Despre Libertate prin Afiliere

David Barla este un tip destul de tânăr și nu mi-a inspirat cine știe ce încredere la început. Însă după ce l-am urmărit un pic pe YouTube, pe TikTok și pe Instagram, am început să-mi formez o părere și am făcut pașii următori în programul Libertate prin Afiliere.

După ce te înscrii pentru a afla mai multe despre marketingul afiliat, vei primi pe email un set de mesaje cu mai multe informații, dar vei fi și redirecționat către un videoclip de aproximativ 30 de minute în care el explică tot sistemul pe înțelesul oricui.

Deși cunoșteam majoritatea aspectelor de acolo, de vreo 2 ani mi-am propus să fiu o persoană deschisă și flexibilă (pentru că doar proștii au certitudini și cred că le știu pe toate) și să dau o șansă acestui material video, așa că am ascultat cu atenție.

La final nu ți se vinde nimic. Mă așteptam să fie un curs care costă numai 997 lei/euro sau ceva de genul care îmi promite că îmi va schimba viața. La final este un formular prin care te înscrii să porți o discuție telefonică gratuită și fără obligații cu echipa lui.

Nu m-am înscris.

Nu m-am înscris pentru că am urmărit videoclipul până la capăt și pentru că mi-am dat seama că nu am timpul necesar pentru a-mi asuma alte proiecte pe marketing afiliat, așa că nu am vrut să fiu genul de client care consumă timpul oamenilor.

Ce promovează David Barla

Ce este Builderall

Am săpat un pic mai în trecut despre David Barla și am descoperit de unde vine succesul său online și banii pe care îi face pe internet. El este affiliate marketer, adică promovează produsele și serviciilor altor companii și primește comisioane pentru asta.

A nu se confunda cu MLM, scheme piramidale sau alte chestii de genul. Nu, fraților, marketingul afiliat este o chestie 100% legit pe care o practică și companii precum Amazon, eMAG și până Apple (comisioane pe muzică, aplicații, jocuri etc.).

Uite, de exemplu eu am pus un link către eMAG. Dacă apeși pe el, browserul tău va înregistra un cookie cu o durată de 5 zile parcă, care va ști că ai mers pe eMAG de pe linkul meu de afiliere. Dacă cumperi ceva în următoarele 5 zile, eu primesc un mic comision.

Iar aici intervine situația legată de ce promovează David Barla. El nu promovează produse fizice, ci servicii. Adică produse digitale pe bază de abonament. Din ce am studiat eu, cei mai mulți bani îi face promovând platforma Builderall despre care am scris pe blog aici.

Este mai profitabil să promovezi servicii decât produse în marketing afiliat, deoarece efortul de a convinge/converti clientul este la fel de mare. Însă în cazul serviciilor primești bani recurent în cont din comisioane atâta vreme cât clientul păstrează abonamentul.

Cum adică marketing afiliat al serviciilor?

Cum faci bani din marketing afiliat

Builderall este doar un exemplu pe care am descoperit că îl folosește David Barla deoarece m-am uitat la landing page-urile sale și la funnel-urile lui e vânzare și nu a fost nevoie să dau inspect pentru a-mi da seama că folosește Builderall. E ok, e o soluție care livrează.

Însă mai sunt o grămadă de alți furnizori de servicii online care u programe de afiliere ce te plătesc pe tine ca afiliat cu venituri recurente lunare. Uite, spre exemplu poți să descarci din acest articol de la mine de pe blog o listă cu 51 de programe de afiliere mișto.

După ce termini de citit acest articol în care ai intrat probabil pentru pareri David Barla, îți recomand să arunci un ochi și pe acolo, dar nu înainte de a citi paragrafele de încheiere de mai jos ce conțin concluzii și o potențială soluție.

Problema numărul 1 al afiliaților începători

Problema numărul 1 al afiliaților începători

În urma articolelor pe care le scriu pe blog despre marketing afiliat și a materialelor pe care le ofer, primesc foarte des întrebări pe email de la comunitatea mea care mă întreabă: ce program sau curs ai de vânzare ca să învăț primii pași în afiliere?

Fraților, eu nu vând nimic (momentan). Eu nu trăiesc din blog. Pentru mine blogul, vlogul și ce mai fac eu online este o pasiune și face parte din stilul meu de viață. Însă ”in the real life” sunt asociat cu 10% într-o companie cu aproape 3 milioane de euro cifră de afaceri.

Pe lângă asta, am și o mică agenție de marketing online, o familie și hobby-uri legate de sport, natură și motociclism adventure și enduro. Toate acestea necesită timp pe care nu l-aș mai avea dacă mă apuc să-mi dezvolt propriile produse sau cursuri (nu acum).

Problema nr. 1 a afiliaților începători este că nu știu de unde să înceapă sau nu au bani să cumpere un curs scump care să le ofere structurat noțiuni pas cu pas pe înțelesul lor. Oamenii s-au săturat de explicații pompoase pe care nu le înțeleg.

Soluția pentru afiliații aflați la început de drum

Soluția pentru afiliații aflați la început de drum

Studiind despre David Barla înainte de a-mi lăsa adresa de email la el pentru a afla mai multe despre programul lui denumit Libertate prin Afiliere, am descoperit că are deja un produs la vânzare care costă doar 7 dolari. Așa că l-am cumpărat și l-am frunzărit puțin.

Este vorba despre un curs, sau mai degrabă o colecție de videoclipuri și instrucțiuni structurate, pentru începători. Așa că pentru persoanele care nu știu limba engleză prea bine sau care i-au contact pentru prima dată cu afilierea, este exact ce trebuie.

Costă doar 7 euro, adică cât va costa în viitorul apropiat un pachet de țigări sau 3 litri de benzină :), așa că nu e mare sfârâială. Plus că dacă nu ai timp să urmezi modulele, videoclipurile materialele etc. te poți retrage oricând.

P.S.: Da, landing page-ul și sales letter-ul arată și sună ca acum câțiva ani buni :), dar în esență materialul oferit pentru 7 euro nu că e decent, e chiar ok. (Cel puțin la momentul scrierii acestui articol despre David Barla, pentru că nu am de unde să știu când îl citești).

Pareri David Barla și concluzie

Pareri David Barla si concluzie

Timpul a trecut și David Barla s-a abonat la newsletter-ul meu ca să nu rateze articolele de pe blogul meu și așa am intrat în legătură unul cu altul. Am avut o convorbire de 30 de minute pe Zoom în care am schimbat idei și păreri despre afiliere în general.

Altă tangență nu avem și nu pot spune că îl cunosc pe David Barla atât de bine încât să îl pot recomanda sau nu. Am scris acest articol pentru a recomanda mai mult urmăritorilor mei să arunce o privire pe programul lui pentru începători care chiar nu știu prea multe.

Și dacă tot ai ajuns la acest articol în care cauți pareri David Barla, pentru că l-am cunoscut și personal într-un apel Zoom pot să vă spun că mie mi s-a un tip decent și educat.

Flexurile” alea de pe TikTok și Insta cu haine de firmă și mașini sunt doar pentru că asta funcționează la public :)

Cel puțin asta pot spune eu despre el acum, la momentul scrierii acestui articol. Oamenii se pot schimba, modelul de business se poate schimba și eu nu am cum să garantez pentru nimeni și nimic.

La fel cum spun și când vorbesc despre investiții: Do Your Own Actual Research.

Nu ezita să lași propriile tale păreri despre David Barla la acest articol deoarece când am căutat pe net pareri David Barla nu prea am găsit articole independente. Singura mea rugăminte este să fie pareri relevante pentru cei care le caută, nu atacuri la persoană.

close

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Un comentariu la „Pareri despre David Barla și informațiile sale despre afiliere”

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.