Oamenii din agentii nu sunt prosti

Citeam la Cky despre o treabă de care nici nu apucasem să aud. Pro TV a făcut o statistică a celor mai citiți bloggeri din România fără să aducă argumente.

Adică fără statistici din alea banale gen trafic, expunere, credibilitate etc. Nu zic că oamenii din topul lor nu ar fi bloggeri buni, însă respectiva statistică i-a omis pe cei mai buni – conform statisticilor obiective, nu părerilor subiective, bineînțeles.

Nu am văzut acolo bloggeri precum Vali, Cetin sau Radu, de exemplu. Nu am atâta experiență încât să zic care oameni din agenții sunt proști și care nu. Pot doar să cred, să sper, să visez, că oamenii din agenții nu sunt proști. Și că în continuare își targetează așa cum trebuie campaniile. Și că în continuare își obțin informațiile din mai multe surse. Și că aleg aibă rezultate în campanii.

Nu de alta, dar postul ăla de televiziune e singurul care cât de cât ne mai place. Cu site-urile de SPAM-Știri am înțeles, le ignorăm, dar ar fi păcat să fie și pe TV la fel.

Eu n-aș merge atât de apăsat pe Tudor Chirilă, așa cum a mers Cky. Omul are publicul lui, iar glumele pe seama blogului său s-au cam epuizat.

Nici pe ZeList nu așa apăsa atât de tare. E un business. Trebuie să mai prindă și el ceva promovare. Bun, rău, e un business. Orice blogger poate alege să nu mai facă parte din topurile respective. E ca la Facebook sau la alte treburi gratuite. Îți păstrezi contul personal, sau nu, chiar dacă trebuie să ai ceva cojones pentru asta. Pe de altă parte (n-am văzut știrea), dacă face referire la un top conform ”X,Y,Z List” e cât se poate de reală dacă referința a fost făcută așa cum trebuie în context. Însă, revin, agențiile (de fapt, oamenii din agenții) ar trebui să fie scăldați în mai multe ape și unși cu mai multe alifii în diferite zone. De aceea tind să cred că oamenii din agenții (hai să generalizăm de data asta) nu sunt proști și știu cum să-și aleagă colaboratorii.

Indiferent de ce apare pe TV ca un PR nevinovat ce servește altor chestii.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

5 comentarii la „Oamenii din agentii nu sunt prosti”

  • Peste 12 ore pe zi comentez sau scriu de pe telefon, am pus link-ul urat in forma lui initiala. Sunt constient ca se vede ca un carnat dar de pe telefon nu reusesc sa il scurtez iar codurile de incadrare chiar nu le stiu pe de rost :)

   Multumesc pentru atentionare, cu siguranta am sa tin cont de ea:)

   Răspunde
 1. Eu nu cred ca aia nu stiu de zoso ci doar incearca o brand-urile a blogurikor mentionate de ei. Stirea zicea ca poti face bani din blogging, ok atunci sa dam exemplu pe cei mai buni din domeniu.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.