Mesaj pentru bloggerii gălățeni și brăileni: avem distracție!

Ați auzit de Bubble Fun? Dacă nu, ar trebui să auziți, pentru că e un concept fain de distracție. În Galați! Cristian Bute, un tânăr antreprenor drag mie care a adus Bubble Fun în Galați a invitat bloggerii brăileni și gălățeni la distracție cu Bubble Fun. Avem o oră de pișcotăreală gratuită de bloggeri la el :) ca să facem un super team building. După experiența Bubble Fun (din ceea ce am văzut și veți vedea în video de la final) sigur nu vom mai fi aceeași bloggeri :). Singura treabă pe care trebuie s-o respectăm este că bem după, doar dacă vrem să bem după. Mă aștept ca bloggeri și oameni faini de online din zona Galați-Brăila să se bage repede la distracțiune. Avem 8 locuri gratuite. Eu mă bag, deci mai avem 7 (Cristi, dacă se înscriu mai mulți trebuie să-ți asumi suplimentarea locurilor gratuite printr-un comentariu la acest articol, dacă vrei – eventual menționează maximul de oameni care au voie pe teren :)). Mă aștept să zică prezent în primul rând cei mai activi oameni de online brăileni (îi menționez primii pentru că fac un efort și vin în deplasare), dar și cei mai faini oameni de online din Galați. Data în care ne Bubble Fun-im o stabilim după ce îmi lăsați un comentariu la acest articol cu dorința voastră de participare (eventual scrieți direct când puteți – între ce ore și ce ore). Ar fi fain să vină și reprezentați frumoși și deschiși din presă precum cei din PresaGalati.ro pe care eu personal îi apreciez foarte mult și cred că vor fi the new age în zona online locală, având în vedere trendul pe print și deschiderea lor frumoasă pe online. Zic asta pentru că MadeinGalati.ro vor fi sigur acolo, deoarece ei nu ratează evenimente de genul ăsta. În rest, ne distrăm, filmăm un pic, facem poze și scriem pe bloguri despre experiența noastră la Bubble Fun, doar dacă vrem / oricum show-ul nostru, al oamenilor deschiși din online va fi din plin pe online (să nu vă așteptați ca eu să nu public peste tot despre cum a fost ;)). Hai să facem un BGG Bubble Fun (off the record) înainte de sărbători! Hai să facem o nebunie din asta! Bubble Fun Galati

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

16 comentarii la „Mesaj pentru bloggerii gălățeni și brăileni: avem distracție!”

  • Fara a supăra eu nu înţeleg de ce la aceste petreceri apar bloggeri pe care eu nu ii vad scriind nici macar odata la câteva zile. dar în fine / În opinia mea blogerri sunt putini in Galaţi si nu vorbesc de cei care rar cind te astepti mai putrin auzi si de care nici nu ai auzit zi nici nu ai citit ceva din ce au scriis ei. Nu i asa ca nu am dreptate?Dar succes

   Răspunde
   • Good point legat de partea de blogging! Însă la aceste întruniri vin și mulți oameni cu influență puternică în online (rețele de socializare, baze de date de email etc.) ;)

    Răspunde
 1. 12 locuri disponibile pentru amatorii de distractie si experiente noi din Galati si Braila :) 12 pentru ca de atatea mingi dispun. Va astept pe toti si as adauga ca in timpul saptamanii nu se poate decat dupa ora 21.00, deci va recomand in weekend daca vreti dupa-amiaza. Si ca tot e inceput de luna va urez ca acest Decembrie sfarsit de an sa fie cat mai productiv si cu cat mai multe si sincere zambete! Iar pentru cei care nu sunt bloggeri dar citesc acest articol 0751349930 numarul de informatii si rezervari de la Bubble Fun!

  PS: In curand ma voi alatura si eu comunitatii :)

  Răspunde
   • S-a oferit Adisaan sa ma ajute :) Si avand in vedere ca imi plac persoanele paroliste, la randul meu incerc sa fiu asa. Multumesc pentru intentie si nu refuz niciun fel de ajutor, pentru orice nelamurirle cred ca ma pot baza pe informatiile din partea ta, mai ales ca am de gand sa lansez 2 in acelasi timp, unul pentru Bubble Fun si unul personal. Multumesc mult pentru promptitudine si pentru sprijinul acordat prin acest articol. Ma bucur cand intalnesc astfel de persoane de la care am de invatat si care iti ofera sprijin neconditionat :) This makes world a wonderful place!

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.