Magazinul Lensa s-a deschis și în Brăila Mall cu ochelari, rame și lentile pe alese

Dacă nu trăiești într-o peșteră sau ceva, ai auzit probabil de brandul Lensa. Este vorba despre o rețea națională de magazine de ochelari și lentile de contact ce oferă servicii de optică medicală.

De curând Lensa a deschis un nou magazin de ochelari în Brăila, mai exact la Brăila Mall. Am fost și eu în primele zile de la deschidere ca să văd cum arată magazinul și ce oferte sunt.

Am probat câteva rame de ochelari și recunosc că m-a atras un model Armani. Eu am deja o pereche de ochelari de soare Ray Ban cumpărați acum câțiva ani tot dintr-un magazin Lensa.

Cine este Lensa

Ochelari Braila Lensa 2

Lensa este un brand premium ce oferă servicii de optică medicală în mai multe magazine de profil din România. De obicei magazinele lor se află în marile orașe, iar un lucru pe care vreau să-l menționez din start este că Lensa e un brand 100% românesc.

Vei găsi la ei peste 460 de modele de lentile de contact colorate și cu dioptrii și câteva mii de perechi de modele de rame pentru ochelari de vedere sau ochelari de soare.

Ce găsești la magazinul Lensa din Brăila Mall

Ochelari Braila Lensa 3

Pentru persoanele pasionate de modă se spune că nu există niciodată suficiente perechi de ochelari de soare sau de vedere pe care să le asortezi cu o ținută.

Prin urmare, poți să faci o vizită la magazinul Lensa din Brăila Mall pentru:

  • Ochelari de soare de brand precum Ray Ban, Hugo Boss, Carrera, Polaroid, Vogue, Polarizen, Pierre Cardin, Hawkers, Thema, Tommy Hilfiger, Givenchy sau Boss Orange
  • Rame pentru ochelari de vedere de la unele dintre brandurile menționate mai sus
  • Lentile de contact colorate cu sau fără dioptrii
  • Consult de specialitate înainte de alegerea dioptriilor pentru lentile de contact sau lentile de ochelari
  • Consiliere de specialitate și informații utile despre optică medicală
  • Prețuri competitive și oferte foarte bune pe care doar o rețea mare le poate oferi

Concluzie magazin Lensa la Brăila Mall

După cum vedeți din pozele inserate în acest articol, am fost și eu să văd cum este acolo și am probat niște ochelari de soare și niște ochelari de vedere (pentru că va veni și momentul ăla).

Dacă sunteți din Brăila sau dacă sunteți gălățeni ca mine care mai au drum prin Brăila Mall, vă recomand să dați o tură pe la magazinul de ochelari Lensa din Brăila.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.