La un suc între bloggeri

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


Fără întâlniri pompoase tura asta. Fără speechuri și speakeri. Asta va fi tura viitoare. Nu știu când. Cert este că am început să fiu amuzant dacă mă străduiesc #peblog și să descopăr că un lucru e bun. Nu numai că lumea nu mai fumează. Dar lumea nu a băut deloc bere.

Update: Au sosit și niște poze via Vlad.

1. Nimeni nu a baut bere. Sau cel putin parca asa imi amintesc, nu am fost foarte atent la acest lucru si abia cand am ajuns acasa mi-am dat seama ca nu am observat la plecare vreo sticla de bere pe masa.
Nimeni nu a baut bere. Sau cel putin parca asa imi amintesc, nu am fost foarte atent la acest lucru si abia cand am ajuns acasa mi-am dat seama ca nu am observat la plecare vreo sticla de bere pe masa.

⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

6 comentarii la „La un suc între bloggeri”

  1. Minune mare Gabi, am vrut să-ți comentez și mi-am văzut numele, email-ul și link-ul blogului meu deja scrise. Pfiu, asta m-a salvat pe mine să scriu iarăși toate aceste detalii, nu știu ce m-aș fi făcut. Mă bucur că lumea nu a băut bere și nici nu a fumat. Mă bucur că te afli printre cei 209 care spun adevărul chiar și atunci când pozele dovedesc contrariul! Te ții tare pe 209 picioare, ține-o tot așa!

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend