La un suc între bloggeri

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Fără întâlniri pompoase tura asta. Fără speechuri și speakeri. Asta va fi tura viitoare. Nu știu când. Cert este că am început să fiu amuzant dacă mă străduiesc #peblog și să descopăr că un lucru e bun. Nu numai că lumea nu mai fumează. Dar lumea nu a băut deloc bere.

Update: Au sosit și niște poze via Vlad.

1. Nimeni nu a baut bere. Sau cel putin parca asa imi amintesc, nu am fost foarte atent la acest lucru si abia cand am ajuns acasa mi-am dat seama ca nu am observat la plecare vreo sticla de bere pe masa.
Nimeni nu a baut bere. Sau cel putin parca asa imi amintesc, nu am fost foarte atent la acest lucru si abia cand am ajuns acasa mi-am dat seama ca nu am observat la plecare vreo sticla de bere pe masa.

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

6 comentarii la „La un suc între bloggeri”

  1. Minune mare Gabi, am vrut să-ți comentez și mi-am văzut numele, email-ul și link-ul blogului meu deja scrise. Pfiu, asta m-a salvat pe mine să scriu iarăși toate aceste detalii, nu știu ce m-aș fi făcut. Mă bucur că lumea nu a băut bere și nici nu a fumat. Mă bucur că te afli printre cei 209 care spun adevărul chiar și atunci când pozele dovedesc contrariul! Te ții tare pe 209 picioare, ține-o tot așa!

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend