Fără întâlniri pompoase tura asta. Fără speechuri și speakeri. Asta va fi tura viitoare. Nu știu când. Cert este că am început să fiu amuzant dacă mă străduiesc #peblog și să descopăr că un lucru e bun. Nu numai că lumea nu mai fumează. Dar lumea nu a băut deloc bere.

Update: Au sosit și niște poze via Vlad.

1. Nimeni nu a baut bere. Sau cel putin parca asa imi amintesc, nu am fost foarte atent la acest lucru si abia cand am ajuns acasa mi-am dat seama ca nu am observat la plecare vreo sticla de bere pe masa.
Nimeni nu a baut bere. Sau cel putin parca asa imi amintesc, nu am fost foarte atent la acest lucru si abia cand am ajuns acasa mi-am dat seama ca nu am observat la plecare vreo sticla de bere pe masa.

Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  6 replies to "La un suc între bloggeri"

  • Damian Irimescu

   Minune mare Gabi, am vrut să-ți comentez și mi-am văzut numele, email-ul și link-ul blogului meu deja scrise. Pfiu, asta m-a salvat pe mine să scriu iarăși toate aceste detalii, nu știu ce m-aș fi făcut. Mă bucur că lumea nu a băut bere și nici nu a fumat. Mă bucur că te afli printre cei 209 care spun adevărul chiar și atunci când pozele dovedesc contrariul! Te ții tare pe 209 picioare, ține-o tot așa!

   • Gabriel Ursan

    209 de gălățeni, băieți, beau bere cum se poate, dar au nevoie de găleți.

  • Marius

   Moa, ati avut 209 de motive ca să nu dormiți cu bale si sa trollati pe blog :D

  • cKy

   Singura urma de bere se mai regăsea doar în sânge, de altfel pozele au dovedit asta.

   • Marius

    Taci acolo ca ai stat acasa sa cureti camasile!

  • Bogdan

   Ar trebui sa ne fixam in target de 209 litri. Ar fi smecher.

Comentează la acest articol