La un suc între bloggeri

Fără întâlniri pompoase tura asta. Fără speechuri și speakeri. Asta va fi tura viitoare. Nu știu când. Cert este că am început să fiu amuzant dacă mă străduiesc #peblog și să descopăr că un lucru e bun. Nu numai că lumea nu mai fumează. Dar lumea nu a băut deloc bere.

Update: Au sosit și niște poze via Vlad.

1. Nimeni nu a baut bere. Sau cel putin parca asa imi amintesc, nu am fost foarte atent la acest lucru si abia cand am ajuns acasa mi-am dat seama ca nu am observat la plecare vreo sticla de bere pe masa.
Nimeni nu a baut bere. Sau cel putin parca asa imi amintesc, nu am fost foarte atent la acest lucru si abia cand am ajuns acasa mi-am dat seama ca nu am observat la plecare vreo sticla de bere pe masa.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

6 comentarii la „La un suc între bloggeri”

  1. Minune mare Gabi, am vrut să-ți comentez și mi-am văzut numele, email-ul și link-ul blogului meu deja scrise. Pfiu, asta m-a salvat pe mine să scriu iarăși toate aceste detalii, nu știu ce m-aș fi făcut. Mă bucur că lumea nu a băut bere și nici nu a fumat. Mă bucur că te afli printre cei 209 care spun adevărul chiar și atunci când pozele dovedesc contrariul! Te ții tare pe 209 picioare, ține-o tot așa!

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.