Julio Iglesias Junior a fost manipulat la Antena 3

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


Libertatea de exprimare e una, manipularea urâtă e alta. Julio Iglesias Junior are concert alături de tatăl său în România. A fost prezent la emisiunea lui Mihai Gâdea de la Antena 3 pentru promovarea concertului. Iar Mihai Gâdea l-a păcălit pe acesta ca să zică în românește ”Antena 3 e aici” și ”Jos Băsescu”. Indiferent de afinitățile pe care le aveți, dacă sunteți oameni întregi la minte vă veți da seama că ceea ce a făcut Mihai Gâdea este un gest incalificabil pentru un jurnalist. Este rușinos să păcălești un om astfel și să-l implici în chestii politice cu care nu are nici un fel de legătură. De asemenea, Julio Iglesias Senior și-a exprimat punctul de vedere public în această postare de pe Facebook, iar acest lucru nu mai lasă loc de comentarii. Probabil și Mihai Gâdea și dat seama că a greșit. Videoclipul cu înregistrarea respectivă a fost șters de pe toate canalele de comunicare ale trustului Intact. Din fericire, în era internetului, urmele se șterg foarte greu. Dacă vreți să vedeți momentul penibil, puteți intra aici.


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

2 comentarii la „Julio Iglesias Junior a fost manipulat la Antena 3”

  1. Mihai Gidea, nu a gresit! A stiut ce spune si ce face! E un gest rusinos ptr el si pentru televiziunea care il plateste. Nu trebuie sa se foloseasca de un invitat sa isi expuna INCA ODATA frustarile sale politice. RUSINE!!!!

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend