Julio Iglesias Mihai Gadea

Julio Iglesias Junior a fost manipulat la Antena 3

Libertatea de exprimare e una, manipularea urâtă e alta. Julio Iglesias Junior are concert alături de tatăl său în România. A fost prezent la emisiunea lui Mihai Gâdea de la Antena 3 pentru promovarea concertului. Iar Mihai Gâdea l-a păcălit pe acesta ca să zică în românește ”Antena 3 e aici” și ”Jos Băsescu”. Indiferent de afinitățile pe care le aveți, dacă sunteți oameni întregi la minte vă veți da seama că ceea ce a făcut Mihai Gâdea este un gest incalificabil pentru un jurnalist. Este rușinos să păcălești un om astfel și să-l implici în chestii politice cu care nu are nici un fel de legătură. De asemenea, Julio Iglesias Senior și-a exprimat punctul de vedere public în această postare de pe Facebook, iar acest lucru nu mai lasă loc de comentarii. Probabil și Mihai Gâdea și dat seama că a greșit. Videoclipul cu înregistrarea respectivă a fost șters de pe toate canalele de comunicare ale trustului Intact. Din fericire, în era internetului, urmele se șterg foarte greu. Dacă vreți să vedeți momentul penibil, puteți intra aici.

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

2 Comentarii

  • Liliana Dima

    Reply Reply 17/05/2015

    Mihai Gidea, nu a gresit! A stiut ce spune si ce face! E un gest rusinos ptr el si pentru televiziunea care il plateste. Nu trebuie sa se foloseasca de un invitat sa isi expuna INCA ODATA frustarile sale politice. RUSINE!!!!

  • Ce o fi fost in mintea lui?
    Minima decenta ar trebui sa-l fi oprit de la astfel de gesturi.

Leave A Response

* Denotes Required Field