Inchirieri ATV Buzau Magura – de unde închiriezi ATVuri și de ce recomand experiența

Atunci când cauți Inchirieri ATV Buzau pentru a explora superbele peisaje din zona Magura din Buzau îți recomand să apelezi la cei de la Inchirieri ATV & UTV Magura Buzau. Am pus link cu pagina lor de Facebook pentru a putea rezerva cu ușurință un ATV de la ei.

Inchirieri ATV Buzau Magura

Dacă veți intra pe pagina lor de inchirieri ATV-uri Buzau veți observa poze și videoclipuri frumoase din zona Magura. Magura este o comună din județul Buzău formată din satele Măgura și Ciuta. Acolo este o zonă cu peisaje foarte frumoase, numai bune pentru plimbări cu ATV-ul.

Excursie ATV Buzau

Inchirieri ATV Buzau – ce ATV-uri ai la dispoziție

Flota de ATV-uri disponibile pentru închiriere în Buzău este compusă din modele precum:

  • UTV-uri CFMOTO UForce 550 model 2021, cu 2 locuri, 4×4, automate
  • CFMOTO UForce 550 este un SXS 500cc cu un caracter utilitar pronunțat, fiabil și perfect echipat pentru sarcini de dificultate medii în zone unde vehiculele convenționale nu ajung
  • UTV-uri CFMOTO Z5 (ZForce 550) EX ’21, cu 2 locuri, 4×4, automate
  • CFMOTO Z5 (ZForce 550) EX este un SXS side by side sport creat special pentru pasionații de aventură și întreceri în mediul off road, dotat cu un motor puternic de 495cc 39cp
  • ATV-uri noi, marca CF Moto 520 L EPS, model 2021, cu 2 locuri, 4×4, automate, servodirecție
  • CFMOTO CForce 520L este varianta cu 2 locuri a modelului CForce 520. Pentru a acomoda un pasager, modelul beneficiaza de un sasiu extins, iar design-ul robust ii va garanta acestuia fiabilitatea si rezistenta, chiar si testat pe cele mai dificile tipuri de traseu.
ATV de inchiriat Buzau Magura
În această poză sunt doar o mică parte din modelele enumerate mai jos

După cum observi ai o gamă variată de ATV-uri disponibile pentru orice persoană. ATV-uri prietenoase și cu începătorii, cu cei care se urcă pentru prima oară pe un ATV, dar și ATV-uri puternice și rapide pentru cei care își doresc o experiență plină de senzații tari.

În plus ATV-urile cu două locuri îți permit să faci plimbarea cu ATV-ul împreună cu cineva drag, în cazul în care persoana nu dorește să conducă ea un ATV.

Experienta ATV offroad Buzau

Inchirieri ATV Buzau Team Building

O formă foarte bună de distracție este închirierea de ATV-uri pentru team building. Este o experiență ce te va deconecta complet de la gândurile zilnice și care va crea experiențe și amintiri frumoase în mintea oricărui membru al echipei.

A conduce un ATV nu este periculos deloc dacă o faci sub îndrumarea persoanelor specializate. Îl cunosc personal pe Cosmin, cel care se ocupă de acest centru din închirieri ATV-uri din Măgura Buzău. Se dă foarte bine cu motocicleta enduro (eu așa l-am cunoscut) și sigur și cu ATV-ul.

Team Building ATV Buzau

De asemenea, are experiență de profesor și îndrumător în zona de offroad, mai exact pe partea de ATV sau motoclism enduro. Dar pentru că acum ne referim doar la inchirieri de ATV-uri, o să mai punctez faptul că merită să vii la Buzău pentru un astfel de team building. Va fi altceva.

Vor fi alte priveliști față de priveliștile clasice pe care deja orice corporatist le știe (mă refer aici la toate team buildingurile care se fac exclusiv pe Valea Prahovei). E fain și acolo, dar să știți că mai există și alte locuri frumoase în România care pot oferi și alte experiențe plăcute.

De ce să inchiriezi un ATV și să explorezi natura

Inchirierea unui ATV îți va oferi posibilitatea să parcurgi distanțe considerabile prin natură în zone în care nu poți intra cu un autoturism obișnuit. Vei ajunge în inima naturii și te vei putea bucura de priveliști care îți tai respirația sau de momente care te vor deconecta total.

Priveliste plimbare ATV Buzau

Eu practic motociclismul enduro de puțină vreme. Nu o fac nici foarte des și în momentul în care scriu aceste rânduri, recunosc cu modestie că nici nu o fac foarte bine (ies ori de câte ori am ocazia și mai învăț câte ceva nou).

Însă această activitate cu motor în are liber pe mine m-a ajutat să-mi limpezesc mintea, să mă relaxez și să am mai multă încredere în mine. Îți recomand din tot sufletul să te urci pe un ATV și să te bucuri de o astfel de experiență în natură (pe trasee unde este legal să intri).

Concluzie inchirieri ATV Buzau Magura

Inchiriere UTV Buzau Magura

Indiferent că ești femeie sau bărbat, indiferent că te-a atras până acum acest lucru sau nu, mergi și închiriază un ATV și trăiește o experiență care te va face să zâmbești cu gura până la urechi toată ziua. Nu are de ce să-ți fie teamă. Oamenii sunt profesioniști și au experiență.

Telefon inchirieri ATV Buzau Magura: 0730 653 677

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.